آربیتراژ گیری تحلیل کاربران مقایسه صرافی ها قیمت ارزها اخبار
لایت فارکس

ارز اینشور دیفای SURE چیست؟

ارز اینشور دیفای SURE چیست؟

ارز  اینشور دیفای SURE چیست؟، بزرگترین مشکل دنیای دیفای شکاف های امنیتی در این پلتفرم ها می باشد که باعث از دست رفتن دارایی کاربران می شود. در سال ۲۰۲۰ دنیای دیفای ۱۶ هک را تجربه کرد اما این آمار در سال ۲۰۲۱ به ۵۵ هک افزایش داشت. مبلغ ۱۰ هک برتر بخش دیفای در سال گذشته به عدد ۱.۵ میلیارد دلار رسیده است. یکی از راه های جلوگیری از این اتفاق تکامل پلتفرم های دیفای است، اما با پیشرفت این بخش باز هم نیاز به یک شرکت بیمه برای تضمین اصل دارایی کاربران به شدت احساس می شود.

در این میان پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi با هدف بیمه دارایی و سبد سرمایه گذاری ارز دیجیتال کاربران ایجاد شده است. این پروژه با هدف ایجاد یک سیستم غیرمتمرکز که در آن حق بیمه ها توسط یک مدل قیمت گذاری پویا با کمک اوراکل chainlink تعیین می شود، ایجاد شده است. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به طور کامل بخش های مختلف این پلتفرم جذاب را با یکدیگر بررسی کنیم.

ارز اینشور دیفای SURE چیست؟

ارز اینشور دیفای SURE چیست؟
ارز اینشور دیفای SURE چیست؟

این ارز محور اصلی اقتصاد پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi می باشد. این ارز ابتدا روی شبکه اتریوم و با استاندارد Erc_20 ایجاد شد، اما اکنون روی شبکه های اسمارت چین و آوالانچ و Polygon نیز در دسترس است. کاربران با استفاده از این ارز می توانند حق بیمه خود را بپردازند و یا با استیک کردن آن سود مشخصی را دریافت کنند و همچنین دارندگان این ارز می توانند در تصمیمات حاکمیتی این پروژه سهیم باشند.


نیم نگاهی به توکن اینشور دیفای inSure DeFi

نام اختصاری SURE
نوع ارز  Token
عرضه کل ۸۸,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
مقدار در گردش  ۲۶,۷۹۰,۰۶۳,۱۷۵
وب سایت رسمی  insuretoken.net
بلاکچین اکسپلورر etherscan.io

ethplorer.io

bscscan.com

polygonscan.com

snowtrace.io

وایت پیپر insuretoken.net
پیج های ارتباطی رسمی  insureteam.medium.com

bitcointalk.org

twitter

reddit

سورس کد github.com
آدرس قرارداد هوشمند 0xcb86c6a22cb56b6cf40cafedb06ba0df188a416e

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi

تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi 
تاریخچه و بنیان گذار پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi

متاسفانه با بررسی بسیار زیاد در صفحات مختلف و همچنین وب سایت و وایت پیپر خود پروژه هیچ نام و نشانی از بنیان گذاران و همچنین تاریخ شروع فعالیت این پروژه یافت نشد. تنها مورد یافت شده، تاریخ اولین پست از طرف تیم این پروژه در پلتفرم مدیوم بود که تاریخ آن مربوط به ابتدای سال ۲۰۲۰ می باشد و همچنین نقشه راه این پروژه از سال ۲۰۱۸ شروع شده است. اگرچه این پلتفرم به صورت DAO اداره می شود، اما ناشناس بودن تمامی اطلاعات هویتی کارمندان یک نکته منفی تلقی می شود. این موضوع را از ادمین تلگرام این پروژه پیگیری کردیم که در جواب گفتند: ابتدا به عنوان یک گروه تلگرامی شروع به فعالیت کردیم و سپس به یک پروژه تبدیل شده ایم. در نتیجه این پروژه جامعه محور می باشد.


عملکرد پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi

عملکرد پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi 
عملکرد پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi

همان طور که در ابتدای مقاله گفته شد پروژه اینشور دیفای inSure DeFi به دنبال کاهش ریسک های موجود در صنعت دیفای می باشد. اما در ادامه باهم بررسی می کنیم که چه طور این هدف امکان پذیر می شود و همچنین نیم نگاهی به اکوسیستم این پلتفرم خواهیم داشت:

  • استفاده از اوراکل ها و فضای ابری گوگل:

این پروژه برای انجام فرآیندهای خود نیاز به دریافت اطلاعات و داده ها به صورت غیرمتمرکز است. از این رو این پروژه از اوراکل chainlink و همچنین فضای ابری گوگل استفاده می کند. در نهایت این پروژه به دنبال ایجاد یک ساختار ترکیبی می باشد که بهترین عملکردهایی را که قرارداد هوشمند و پلتفرم‌ های ابری ارائه می‌ دهند را به کار گیرد.

  • Capital Pool:

Capital Pool یک ماژول تجاری مهم برای پشتیبانی از توسعه کسب و کار است. سود کاربرانی که دارایی خود را استیک می کنند از این بخش پرداخت می شود و همچنین زمانی که تاریخ انقضا بیمه ها برسد و یا شرایطی وجود داشته باشد که استخر Surplus توان پرداخت را نداشته باشند از این خزانه استفاده می شود.

  • خرید بیمه:

یک بیمه، اطلاعاتی مانند: ریسک بیمه، مبلغ بیمه، تاریخ بیمه و حق بیمه را در خود جای داده است. کاربران می توانند از ارزهای ETH، USDT، BTC، wETH برای خرید طرح های بیمه اقدام کنند. سپس ارز sure به ولت شخصی آن  ها واریز می شود. هفت روز پس از این واریزی به طور خودکار بیمه برای کاربر فعال می شود. بیمه گذاران نیز بخشی از سودهای این بخش را دریافت می کنند. این فرآیند باعث می شود ارز sure همیشه با تقاضا رو به رو باشد.

  • Surplus Pool:

زمانی که کاربران حق بیمه خود را می پردازند، ۴۰% از آن به این استخر واریز می شود. همچنین ۱۰% از آن نیز پس از اتمام دوره بیمه به این استخر واریز می شود البته اگر کاربر ادعای خسارت نکند. این استخر ابتدا برای پوشش خسارت بیمه استفاده می شود اما با بزرگ شدن این استخر، سود کاربرانی که جفت ارز sure را در صرافی های غیرمتمرکز تامین می کنند نیز از این بخش پرداخت می شود. خسارت های ناشی از کلاهبرداری، کاهش ناگهانی ارزش دارایی ها و وجوه دزدیده شده از این استخر پرداخت خواهد شد.

  • برآورد ریسک:

به طور معمول ریسک ها بسیار متنوع می باشند و به همین دلیل امکان اندازه گیری همه ریسک ها و محاسبه دقیق آن ها وجود ندارد. از این رو این پلتفرم حداقل ریسک را مقداری در نظر می گیرد که منجربه ورشکستگی نخواهد شد. و برای تخمین احتمالی ریسک های بیشتر از مدل های پیچیده ریاضی استفاده می کنند. برآورد ریسک در تعیین حق بیمه و پرداخت مبلغ به کاربر بسیار مهم می باشد.

  • حق بیمه:

قیمت گذاری محصولات بیمه به این صورت است که از داده های گذشته برای به دست آوردن احتمال خطر استفاده شود. این ریسک و احتمال وقوع آن قابل اندازه گیری و مبنای اساسی برای تعیین حق بیمه است. در نتیجه حق بیمه از الگوی زیر پیروی می کند:

وقتی تقاضا زیاد باشد، یعنی بیمه نامه های بیشتری (طرح های بیمه) فروخته شود، نرخ حق بیمه افزایش می یابد و وقتی سرمایه برای پشتیبانی زیاد باشد، نرخ حق بیمه پایین خواهد بود.

  • درخواست بیمه:

اگر سبد سرمایه گذاری شما تحت تأثیر کلاهبرداری، کاهش شدید دارایی و یا سرقت و هک (بسته شدن صرافی) قرار گرفته باشد، InSure بر اساس طرحی که توسط شما با توکن های SURE انتخاب شده است، زیان را جبران می کند. اگر کاربری شامل موارد گفته شده بود یک پیام حاوی اطلاعات زیر به این ایمیل باید ارسال کند، request@insuretoken.net:

  1. نام ارز از دست رفته.
  2. آدرس کیف پولی که در آن این اتفاق رخ داده.
  3. تاریخ این اتفاق.
  4. آدرس کیف پول دارنده بیمه که توکن های SURE در آن نگهداری می شود.
  5. اطلاعات تکمیلی و توضیحات.
  6. یک امضا دیجیتالی با کیف پول myEtherWallet که توکن های SURE در آن نگهداری می شود.

پس از ارسال درخواست، ۴ روز طول می کشد تا درخواست شما بررسی و نتیجه اعمال شود.

  • شفافیت:

از آن جا که تمامی تراکنش ها روی بلاکچین ثبت می شود. این مدل بیمه ها مانند بیمه های سنتی نمی باشد و اطلاعات بیمه و وضعیت مالی بیمه گذار برای پرداخت و شرایط بیمه شده به صورت شفاف در دسترس است.

  • inSureDAO:

این بخش برای تصمیمات حاکمیتی این پروژه می باشد، لازم به ذکر است که inSureDAO نه حضانت صندوق را در اختیار دارد و نه می تواند وجوه صندوق را به شخص خاصی واگذار کند. اما هر یک از اعضای کمیته ممکن است در هر زمان با رأی گیری کاربران جایگزین شوند. اعضای این کمیته شامل چندین نفر با تخصص خاص در زمینه بیمه، حاکمیت مشترک و توسعه بلاک چین هستند. برخی از اختیاراتی که اعضای کمیته دارند عبارتند از:

  1. رسیدن به اجماع برای اجرای کد خاصی که به طور خودکار قابل اجرا نیست.
  2. مجازات کاربران خاطی و مصادره توکن های sure آن ها.
  3. این کمیته قدرت تعلیق اضطراری سیستم را نیز دارد.

همچنین کاربران می توانند پیشنهادات خود را ارائه کنند که با رای گیری تایید و یا تکذیب می شود.

در نظر داشته باشید، اگر کاربری از بیمه خود استفاده کند و یا مدت زمان بیمه تمام شود، می تواند ارز sure خود را در بازار بفروش برساند.


ویژگی های پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi

ویژگی های پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi
ویژگی های پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi

در این بخش ویژگی های مثبت و منفی این پلتفرم می پردازیم:

  • کسب درآمد با استفاده از استیک کردن ارز sure.
  • شفافیت در تراکنش ها و اطلاعات بیمه گذار و بیمه شونده.
  • استفاده از مدل Dynamic Pricing برای محاسبه حق بیمه.
  • بیمه هر نوع دارایی دیجیتالی مانند ارزها و nft ها.
  • اداره پلتفرم به صورت غیرمتمرکز و DAO.
  • پشتیبانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته.
  • ارائه هشت طرح بیمه، از سطح مبتدی تا بسیار پیشرفته.
  • تنها نکته مبهم این پروژه مشخص نبودن بنیان گذاران آن می باشد که این پروژه این موضوع را یک مزیت و دلیلی از مردمی بودن این پروژه و مدیران آن عنوان کرده است.

بررسی نقشه راه پروژه اینشور دیفای inSure DeFi

بررسی نقشه راه پروژه اینشور دیفای inSure DeFi
بررسی نقشه راه پروژه اینشور دیفای inSure DeFi

خوب است بدانید تمامی موارد ایجاد شده در نقشه راه این پروژه، توسط کاربران پیشنهاد داده شده است و هر کاربر می تواند پیشنهاد خود را برای ایجاد یک هدف به رای بگذارد. در ادامه نقشه راه این پروژه را برای شما عنوان می کنیم.

  • ارائه کیف پول برای دستگاه های WINDOWS، LINUX، MAC که کامل اجرایی شده است.
  • ایجاد کیف پول نسخه موبایل برای سیستم عامل های ANDROID و IOS و همچنین افزونه مرورگر کروم. که این بخش نیز کامل اجرایی شده است.
  • لیست شدن در صرافی های مطرح، که شروع این طرح از سال ۲۰۱۹ و پایان آن تا ۲۰۲۲ می باشد. که ۵۰% این طرح اجرایی شده است.
  • راه اندازی فاز مشارکت، که از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ محدوده زمانی اجرای آن بود که سه فاز: با ارزش تر شدن ارز اینشور دیفای sure و درآمد زایی کاربران از این پلتفرم و تصمیم گیری جامعه در مورد نحوه استفاده از بودجه بود که به طور کامل اجرایی شده است.
  • ایجاد سیستم Dao و پشتیبانی ۲۴/۷ که در سال ۲۰۲۰ به طور کامل اجرایی شد.
  • شامل شدن خدمات بیمه به nft ها که در سال ۲۰۲۱ اجرایی شد.
  • پردازش غیرمتمرکز خدمات بیمه که در سال ۲۰۲۱ با موفقیت اجرایی شد.
  • داشبورد کاربران که شامل وضعیت پروژه و پیشبینی و آینده پروژه های مختلف را نشان می دهد که ۲۰% از آن اجرایی شده. این طرح تا پایان ۲۰۲۲ باید اجرایی شود.
  • در سال ۲۰۲۱ یک پل بین شبکه اتریوم و اسمارت چین ایجاد شد.
  • پردازش و پرداخت خودکار بیمه که ۱۰% آن کامل شده و تا سه ماه سوم سال ۲۰۲۳ فرصت اجرایی دارد.
  • ارائه خدمات بیمه در بخش های خودرو، مالکیت خانه، سفر، محصولات، بلایای طبیعی و بسیاری دیگر از مواردی که در زندگی روزمره افراد تاثیر گذار است. این طرح از سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ فرصت اجرایی خواهد داشت.
  • پوشش بیمه در دنیای متاورس که از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ اجرایی خواهد شد و تا کنون ۱۵% آن تکمیل شده است.

آموزش استیک کردن ارز اینشور دیفای SURE در صرافی

آموزش استیک کردن ارز اینشور دیفای SURE در صرافی
آموزش استیک کردن ارز اینشور دیفای SURE در صرافی

قبل از هر چیزی شما به یک کیف پول وب ۳ نیاز دارید. و در ادامه باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • انتخاب یکی از صرافی های غیرمتمرکز Uniswap ،PancakeSwap ،QuickSwap ،TraderJoe.
  • اتصال کیف پول به صرافی انتخاب شده.
  • تعیین مقدار ارز sure و همچنین یکی از ارزهای اتریوم و یا BNB برای ایجاد یک جفت ارز معاملاتی.
  • بررسی مقدار انتخابی و تایید آن.
  • دریافت سود ماهانه ۲%.

در نظر داشته باشید کمترین مدت زمان استیک ۳۰ روزه می باشد و سود کاربران از طریق شبکه Polygon واریز خواهد شد.


امنیت پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi

امنیت پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi
امنیت پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi

قراردادهای هوشمند این پلتفرم توسط نهاد Fairyproof بررسی و ممیزی شده و در گزارش آن هیچ مشکل مهم امنیتی یافت نشده است. از دیدگاه امنیت درون برنامه ای، این پلتفرم به صورت کامل توسط اعضای جامعه و به طور غیرمتمرکز اداره می شود.


بررسی روند قیمت ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE

رمز ارز SURE که در این مقاله با آن آشنا شدید، همانطور که گفته شد محور اصلی اقتصاد پلتفرم اینشور دیفای inSure DeFi می باشد. این ارز دیجیتال در ابتدا بر روی شبکه اتریوم و مبتنی بر استاندارد ERC-20 بود. اما در حال حاضر بر روی شبکه های اسمارت چین، آوالانچ و پالی‌گان پیاده سازی شده است. پلتفرم ارائه دهنده رمز ارز SURE یعنی اینشور دیفای با هدف بیمه دارایی و سبد سرمایه گذاری کاربران ایجاد شده است. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی روند قیمت ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE در تاریخ‌های گوناگون بپردازیم.

رمز ارز اینشور دیفای در ابتدای سال ۲۰۲۰ یعنی در تاریخ ۸ ژانویه با قیمت ۰.۰۶۷۴۷ دلار به بازار عرضه شد. این ارز دیجیتال دو ماه بعد کاهش قیمت چشمگیری داشته، به طوریکه در تاریخ ۱۳ مارس ۲۰۲۰ قیمت آن به سطح ۰.۰۱۰۲ دلار رسید. در اواسط سال ۲۰۲۰ قیمت رمز ارز اینشور دیفای SURE برابر با ۰.۰۱۰۰۱ دلار بود و در اواخر سال یعنی در تاریخ ۳۰ دسامبر ۲۰۲۰ به محدوده ۰.۰۰۸۷۳ دلار رسید.

رمز ارز اینشور دیفای سال ۲۰۲۱ را با قیمت ۰.۰۰۷۳۸۷ دلار آغاز کرد و و در اواسط سال قیمت این ارز دیجیتال برابر با ۰.۰۰۴۳۷۴ دلار بود. این رمز ارز تا اواخر سال ۲۰۲۱ یک روند نزولی را طی نموده و در تاریخ ۳۰ دسامبر قیمت آن برابر با ۰.۰۰۹۶۱۱ دلار بود. در ابتدای سال ۲۰۲۲ قیمت رمز ارز اینشور دیفای کمی افزایش یافته و برابر با ۰.۰۰۸۹ دلار بود. در اواسط سال ۲۰۲۲ قیمت آن به محدوده ۰.۰۰۴۹۷۸ دلار رسید. ارز دیجیتال اینشور دیفای سال ۲۰۲۲ را با قیمت ۰.۰۰۱۸ دلار به پایان رساند. لازم به ذکر است که این رمز ارز در تاریخ ۱۰ ژانویه ۲۰۲۰ به بالاترین قیمت خود یا ATH که سطح قیمت ۰.۱۰۶۳ دلار بوده است، رسیده است. در ادامه شما قادر به مشاهده روند قیمت رمز ارز اینشور دیفای SURE بر روی نمودار می باشید.

بررسی روند قیمت ارز دیجیتال اینشور دیفای inSure DeFi
بررسی روند قیمت ارز دیجیتال اینشور دیفای inSure DeFi

کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE

کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE
کیف پول های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE

برای ذخیره سازی ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE شما قادر خواهید بود از کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری پشتیبانی کننده این رمز ارز استفاده نمایید. در دنیای رمز ارزها، کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری متنوعی را مشاهده می کنید که در این حوزه فعالیت می نمایند. در انتخاب کیف پول شما باید دو نکته مهم را در نظر بگیرید. در مرحله اول کیف پول انتخابی باید از رمز ارز شما پشتیبانی کند، سپس شما باید به بررسی امنیت کیف پول بپردازید تا با خیال راحت بتوانید ارز دیجیتال خود را در آن ذخیره نمایید. در ادامه شما با کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE آشنا خواهید شد.

  1. کیف پول لجر Ledger

لجر یکی از کیف پول های سخت افزاری مشهور است و امکان ذخیره سازی رمز ارزهای زیادی را برای کاربران فراهم می آورد. در این کیف پول کاربران می توانند رمز ارز اینشور دیفای SURE را ذخیره نمایند و از امنیت بالایی برخوردار می باشد.

  1. کیف پول اتمیک Atomic

اتمیک را می توان به عنوان یکی از کیف پول های غیرحضانتی معرفی نمود، زیرا عبارت بازیابی و کلید خصوصی در اختیار خود کاربر می باشد. این کیف پول برای تلفن های همراه در دو نسخه اندروید و ios و همچنین در نسخه های ویندوز و لینوکس برای سیستم های شما در دسترس است.

  1. کیف پول تراست Trust

تراست ولت از جمله محبوب ترین و معروف ترین کیف پول های نرم افزاری می باشد که نحوه نصب و راه اندازی آن بسیار آسان است. از این کیف پول می توانید بر روی تلفن همراه خود در دو نسخه اندروید و ios استفاده نمایید.

  1. کیف پول سیف پل SafePal

سیف پل در دو نسخه سخت افزاری و نرم افزاری در بازار موجود می باشد که در اینجا منظور کیف پول نرم افزاری سیف پل است که از رمز ارز اینشور دیفای SURE پشتیبانی می کند. مراحل نصب و راه اندازی کیف پول نرم افزاری سیف پل بسیار آسان است و کاربران به راحتی قادر به راه اندازی این کیف پول بر روی تلفن همراه خود می باشند.

  1. کیف پول متامسک MetaMask

متامسک یکی از کیف پول های متن باز و محلی برای ذخیره سازی ایمن رمز ارزهای شما می باشد. کیف پول متامسک را می توان به عنوان یک افزونه بر روی مرورگرها و یا به عنوان یک اپلیکیشن بر روی تلفن همراه استفاده نمود.


صرافی های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE

صرافی های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE
صرافی های پشتیبانی کننده ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE

امروزه با توجه به گسترش بازار ارزهای دیجیتال، صرافی های ایرانی و خارجی بسیاری را مشاهده می نمایید که در این حوزه فعالیت می نمایند. برای خرید و فروش رمز ارزها، شما باید صرافی را انتخاب کنید که از امنیت کافی برخوردار باشد و همچنین از ارز دیجیتال شما پشتیبانی کند. در این قسمت از مقاله شما با صرافی های غیرمتمرکز خارجی آشنا خواهید شد که از رمز ارز اینشور دیفای پیشتیبانی می کنند.

  • صرافی یونی سواپ Uniswap

یونی سواپ یک صرافی غیرمتمرکز بر روی بلاکچین اتریوم می باشد. با استفاده از این صرافی، کاربران قادر به مبادله رمز ارزها بدون دخالت واسطه ها می باشند.

  • صرافی پنکیک سواپ PancakeSwap

پنکیک سواپ همانند یونی سواپ یک صرافی غیرمتمرکز است. در این صرافی کاربران می توانند رمز ارز اینشور دیفای SURE را با جفت ارز WBNB و ETH مبادله نمایند.

  • صرافی تریدرجو TraderJoe

صرافی غیرمتمرکز تریدرجو بر روی شبکه آوالانچ پیاده سازی شده است. شما می توانید کیف پول هایی همچون متامسک، رابی، کوین ۹۸ و کوین بیس را به این پلتفرم متصل نمایید و مبادلات خود را انجام دهید.

  • صرافی کوئیک سواپ QuickSwap

کوئیک سواپ نیز همانند دیگر صرافی های غیرمتمرکز عمل می نماید و برای انجام مبادلات باید کیف پول های پشتیبانی شده توسط این پلتفرم را به صرافی متصل نمایید. در صورتی که با نحوه کار در صرافی کوئیک سواپ آشنا نیستید، می توانید به مقاله صرافی کوئیک سواپ Quickswap در سایت زوم ارز مراجعه نمایید.


نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE

نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE
نحوه خرید و فروش ارز دیجیتال اینشور دیفای SURE

در صورتی که قصد سرمایه گذاری در بستر ارز دیجیتال اینشور دیفای را دارید، می توانید از صرافی های پشتیبانی کننده این رمز ارز برای خرید و فروش استفاده نمایید. صرافی هایی که در قسمت قبلی مقاله معرفی نمودیم، صرافی های غیرمتمرکز خارجی می باشند که برای استفاده از آنها نیازی به ثبت نام نیست. شما می توانید یکی از کیف پول های پشتیبانی شده توسط پلتفرم را به صرافی متصل نموده و مبادلات خود را آغاز کنید. لازم به ذکر است که کاربران ایرانی قبل از شروع کار، باید مقدار مبلغ مورد نظر به ریال را در یکی از صرافی های ایرانی به تتر تبدیل نمایند. همچنین کاربران می توانند از صرافی های ایرانی که از ارز دیجیتال اینشور دیفای پشتیبانی می کنند نیز استفاده نمایند.


آینده پروژه اینشور دیفای inSure DeFi

آینده پروژه اینشور دیفای inSure DeFi
آینده پروژه اینشور دیفای inSure DeFi

شکاف های امنیتی بخش دیفای بسیاری از کاربران این حوزه را متضرر کرده که البته این تنها مختص بخش دیفای نیست. تقریبا تمامی سرویس ها و خدمات قابلیت ادغام با بلاکچین را دارند. خدمات بیمه نیز می تواند با بهره گیری از بستر بلاکچین بسیاری از مشکلات کاربران را حل کند. ایده این پروژه یک ایده خلاقانه و در عین حال جدید می باشد که به نظر می رسد در آینده ای نزدیک این مدل پروژه ها بسیار مورد توجه قرار بگیرند.


سخن پایانی درباره ارز اینشور دیفای SURE

امروز در این مقاله پروژه اینشور دیفای inSure DeFi که در زمینه خدمات بیمه فعالیت می کند را بررسی کردیم. با بررسی این مقاله شما می توانید اطلاعات مهمی مانند اجزا اکوسیستم این پروژه، ویژگی های آن، استفاده از خدمات بیمه و همچنین چگونگی کسب درآمد از این پلتفرم مطلع شوید. همچنین اگر قصد سرمایه گذاری روی ارز اینشور دیفای SURE را دارید از بخش صرافی ها و کیف پول ها استفاده کنید.

ممنون از اینکه تا پایان مقاله “ارز اینشور دیفای SURE” همراه ما بودید.

منبع : زوم ارز


بیشتر بخوانید


1 6

آخرین اخبار فاندامنتال ارز دیجیتال

[vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”6″ item=”55693″ grid_id=”vc_gid:1645702444863-21150734-cadd-6″ taxonomies=”663″][/vc_column]

تیم محتوا
تیم محتوا
محقق و علاقه مند به بلاکچین و ارزهای دیجیتال

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مقالات منتشر شده