آربیتراژ گیری تحلیل کاربران مقایسه صرافی ها قیمت ارزها اخبار
لایت فارکس

خبر فوری: ریپل اخبار مبنی بر توافق با سازمان بورس آمریکا را تکذیب کرد

به گزارش زوم ارز و بنا به چارلز گاسپارینو از Fox Business، ریپل تأیید کرده است که شایعات مبنی بر توافق این سازمان با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده جعلی و فیک است.

اوایل امروز یک بیانیه مطبوعاتی که اکنون در پلتفرم خبری Accesswire حذف شده است اعلام کرد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده اتهامات خود علیه شرکت ریپل لبز را کنار گذاشته و این خبر در ابتدا از سوی Yahoo! Finance پخش و سپس در سایر شبکه های اجتماعی پخش شده بود.

این شرکت مستقر در سانفرانسیسکو بیانیه مطبوعاتی را کاملاً دروغین و جعلی توصیف کرد و در بیانیه آنها آمده است:
ما در حال تلاش برای حذف آن هستیم و این اخبار کاملاً نادرست و توسط ما ارسال نگردیده است.

استورات آلدورتی مشاور عمومی ریپل نیز در توییتر تأکید کرد که اخبار منتشر شده مبنی بر به توافق رسیدن این دو سازمان فیک هستند.

بنظر می‌رسد که یک بیانیه مطبوعاتی جعلی در مورد حل و فصل از سوی وبسایت iCrowdNewswire منتشر شده و آنها یک ایمیل جعلی از سوی شرکت حقوقی ریپل یعنی Debevoise & Plimpton منتشر کردند و این آدرس نیز جعلی بود و به این شرکت متعلق نبود.

برد گارلینگهاوس مدیرعامل ریپل در مصاحبه اخیر خود گفت که شرکت او تنها در صورتی مایل به توافق با آژانس است که در شفافیت کامل در مورد ارز دیجیتال ریپل وجود داشته باشد.

به احتمال زیادی یکی از اعضای جامعه XRP سعی کرده است با انتشار اخبار جعلی در مورد توافق یک پامپ و تخلیه سریع را انجام دهد و با این اوصاف بنظر می‌رسد که اکنون جامعه رمزنگاری در برابر انتشار اخبار فیک مصون است.

برای اطلاع از تمامی اخبار دنیای ارز دیجیتال به کانال تلگرامی ما به نشانی @Zoomarz98 بپیوندید.

منبع: U.Today

بیشتر بخوانید:

دبیر خبری
بنده تجربه ۲ سال فعالیت در بازار رو به رشد ارز های دیجیتال را داشته و در دانشگاه فرهنگیان رشته آموزش زبان انگلیسی تحصیل میکنم و به ورزش فوتبال علاقه‌مند هستم و تمایل به یادگیری بیشتر نسبت به ارز های دیجیتال دارم آرزومند پیشرفت روز افزون این صنعت در میهن عزیزمان هستم و باور دارم صنعت ارز های دیجیتال روز به روز مورد استفاده بیشتر واقع خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مقالات منتشر شده