آربیتراژ گیری تحلیل کاربران مقایسه صرافی ها قیمت ارزها اخبار
لایت فارکس

ارز استلار XLM چیست؟

استلار Stellar چیست ؟

ارز استلار xlm، تا به حال نام ارز دیجیتال استلار را شنیده اید؟ آیا درباره این ارز دیجیتال، اطلاعاتی دارید؟ آیا می دانید که ارز دیجیتال استلار چگونه خرید و فروش و یا حتی استخرج می شود؟ آیا نحوه کارکرد و اینکه چرا این ارز ایجاد شده است اطلاعاتی دارید؟ همانطور که متوجه شدید در این مقاله قصد داریم تا درباره ارز دیجیتال استلار با شما گفتگو کنیم. این ارز دیجیتال یکی دیگر از رمزارزهای داخل بازار می باشد. اگر فردی فعال در حوزه ارز های دیجیتال هستید، باید اطلاعاتی درباره این ارز داشته باشید. در ادامه با ما همراه باشید.

شما می توانید مقالات تحلیل ارز دیجیتال استلار Stellar و کیف پول های استلار XLM را مطالعه نمایید، همچنین می توانید در صفحه قیمت لحظه ای استلار XLM در پایگاه خبری زوم ارز، (قیمت استلار | قیمت XLM) را مشاهده نمایید.

بررسی ویدیویی ارز استلار

(قسمت اول)

(قسمت دوم)

نیم نگاهی به ارز دیجیتال استلار یا Stellar

استلار چیست؟
استلار چیست؟

استلار یا Stellar نیز همانند بیت کوین غیر متمرکز می باشد و هیچ کنترل کننده ای ندارد.این رمز ارز با نماد ” XLM ” در بازار ارز های دیجیتال نمایش داده می شود. تمام اطللاعات تراکنش های ارز دیجیتال استلار بر روی بلاک چین آن ذخیره می شود. استلار یک شبکه همتا به همتا می باشد که بر روی یک شبکه بلاکچین پیاده سازی شده است. تقریبا می توان گفت که ارز دیجیتال استلار یک فورک از ریپل می باشد. اگر اطلاعاتی درباره ارز دیجیتال ریپل داشته باشید می دانید که آقای ( جد مک کالب ) از بنیانگذار های اصلی این ارز دیجیتال ( ریپل ) می باشد. آقای جدمک کالب پس از مدتی از شروع پروژه با برخی از اعضا به اختلاف می خورد و این موضوع سبب ایجاد ارز دیجیتال استلار می شود زیرا که جد مک کالب به تنهایی اقدام به ایجاد این ارز می کند.

در ابتدا ( سال ۲۰۱۴ ) استلار شروع به کار کرد نوسانات زیادی داشته است یکی از مواردی که به این ارز کمک کرد تا کمی سر و صدا کند همین نوسانات قیمت می باشد. تقریبا دیگر می توان گفت که در حال حاضر استلار یک رمز ارز معروف است البته نه به اندازه بیت کوین و اتریوم. هم اکنون رتبه ارز دیجیتال استلار در بین دیگر رمز ارز ها ۱۷ می باشد. در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر درباره این ارز با شما گفتگو کنیم.

بنیان گذار ارز دیجیتال  استلار آقای جد مک کالب است،همان موسس ریپل وی پس از اختلاف با تیم توسعه دهندگان از این تیم جدا شد و در سال ۲۰۱۴ ارز دیجیتال استلار را ساخت و در نوامبر ۲۰۱۵ فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. هم اکنون در دنیای ارز دیجیتال در کناردیگررمزارزها در حال فعالیت است.در سال های اخیر توانسته یکی از رقبای جدی برای بیت کوین محسوب شود.استلار با رشد چشمگیرش در سال ۲۰۱۷ با رشد ۴۱ درصدی لومن تبدیل به یکی از محبوب ترین ارزهای دیجیتال درجهان تبدیل شد. همانطور که اشاره کردیم واحد ارز استلار لومن است که با نماد اختصاری XML شناخته شده است. تا به امروز بیش از صد میلیارد ارزدیچیتال استلار به بازار توزیع شده است.ساختار استلار مانند شبکه اینترنت از چندین سرور متمرکز تشکیل شده که یک دفتر کل توزیع شده می سازد و از تمام سرورها پشتیبانی می کند. سرورهای استلار تمامی معاملات و خرید و فروش ها را ذخیره و از همه آنها یک نسخه پشتیبان تهیه می کند.بروزرسانی این سرورها هرچند ثانیه یکبار انجام می شود و سرمایه به دست آمده کاربر که از طریق آنچر ها به دست آورده است ثبت و ذخیره می شوند. شاید برایتان سوال پیش آمده باشد،آنچر چیست؟

آنچرها درواقع بانک ها و سیستم های پرداختی هستند که به عنوان یک پل ارتباطی بین پول رایج هر کشور و رمز ارز استلارفعالیت دارند.


نیم نگاهی به ارز دیجیتال XLM

نام اختصاری XLM
نوع ارز COIN
عرضه کل ۵۰,۰۰۱,۷۸۸,۰۹۱
مقدار درگردش ۲۴,۵۹۷,۲۵۸,۴۴۹
وب سایت رسمی stellar.org
بلاکچین اکسپلور dashboard.stellar.org

stellar.expert

steexp.com

blockchair.com

پیج های ارتباط رسمی stellarcommunity.org

bitcointalk.org

twitter.com

reddit.com

galactictalk.org

سورس کد github.com
وایت پیپر stellar.org

تاریخچه استلار

تاریخچه استلار
تاریخچه استلار

در این قسمت می خواهیم نگاهی اجمالی به تاریخچه استلار بیاندازیم .همانطور که می دانید،ارز دیجیتال استلار در سال ۲۰۱۴ توسط آقای جد مک کالب موسس ریپل با همکاری وکیلی به نام جویس کیم (Joyce kim) به وجود آورد. در جولای همان سال با سرمایه گذاری فردی بنام پاتریک کولیسون که حدودا ۳ میلیون دلار سازمان استلار تاسیس و به دنیا شناخته شد.در ابتدا شبکه پرداخت استلار بسیار شبیه به ریپل بود.درسال ۲۰۱۵ پروتکل اجماع ستاره ای (Stellar Development Foundation ) را معرفی کرد و درنوامبر همین سال ارز استلار به لومن تغییرنام پیدا کرد.امروزه استلار از محبوب ترین ارزهای دیجیتال در جهان محسوب می شود.اعضای اصلی تیم استلار علاوه برجدمک کالب شامل پاتریک کولیسون، مت مالنوگ، ناوال راویکنت و سم آلتمن هستند.


چه کسی استلار را ساخته است؟

سازنده استلار
سازنده استلار

همانطور که اشاره کردیم جک مک کالب یک برنامه نویس کامپیوتر است ایشان یکی از موسسین ریپل نیز هست.وی به علت اختلاف با تیم توسعه دهندگان ریپل از این تیم جدا شدواقدام به طراحی و عرضه یک ارز دیجیتال به نام استلار کرد.


نحوه عملکرد استلار چگونه است؟

آشنایی با عملکرد استلار
چگونگی عملکرد استلار

در ادامه میخواهیم درباره نحوه عملکرد ارز دیجیتال استلار با شما گفتگو کنیم.ارز دیجیتال استلار همانند دیگر رمز ارز ها خرید و فروش و همچنین ذخیره می شود. شما می توانید این ارز را با کارمزد کم و با سرعت بالا خرید و فروش و ذخیره کنید. استلار در کنار خرید و فروش ارز های دیجیتال در کار های دیگری نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

استلار به عنوان یک شبکه فوق العاده و همچنین پیشرفته در حوزه مالی، با داشتن ارتباطات های زیاد در بین بانک ها معتبر است. برای اینکه بتوانید این موضوع را درک کنید، بهتر است تا برایتان یک مثال بزنیم.

فرض کنید مهدی که در روسیه قرار دارد، برای محمد که در فرانسه ساکن است می خواهد ۵۰۰۰۰ دلار ارسال کند. حال اگر محمد به این پول احتیاج ضروری داشته باشد، مهدی باید برای ارسال پول از یک سرویسی استفاده کند که هم امنیت داشته و باشد و هم سریع عمل کند و هم مشکلاتی از قبیل مشکلات موجود نداشته باشد. استلار آمده است تا تمام این موضوعات برطرف شود. زمانی که عملیات ارسال انجام شود این پول به صورت خودکار در فرانسه به یورو تبدیل خواهد شد و به دستت محمد می رسد. به صورت کلی می توان گفت که استلار یک شبکه غیر متمرکز از سرور هایی در کل جهان می باشد که یک دفتر کل را ایجاد می کند. دفتر کل تمام تراکنش های افراد و شرکت های مختلف را در خود ثبت و نگهداری می کند.

 نحوه ی کار استلار و ریپل بسیار شبیه به هم است. تنها چیزی که کار با استلار را آسان کرده است،نوع شبکه این ارزدیجیتال است. استلارعلاوه بر مزیت هایی همچون سرعت بالا وکارمزد کم،فراتر از یک ارز دیجیتال شناخته شده است. استلار در دوگروه مورد استفاده قرار می گیرد کاربران خرد و کلان.کاربران خرد همان افراد عادی هستند که می توانند از شبکه غیرمتمرکزاستلار برای انتقال پول در بین یکدیگر استفاده کنند.کلان، موسسات مالی و بانک های معتبر هستند که در بحث سرمایه گذاری و تبدیل ارزهای دیجیتال فعالیت دارند. در پی این روند دیگر نیازی به انجام کارهای پیچیده با کارمزد بالادر بانک ها برای انتقال پول به سرتاسر جهان نداریم.لازم است بدانیم بانک ها و موسسات مالی در  سیستم استلار به عنوان یک پل ارتباطی (انچر)شناخته می شوند و کاملا تایید شده اند.در ضمن استلار به علت داشتن ارتباط با بانک های معتبر به عنوان یک شبکه فوق پیشترفته مالی شناخته شده است و بر روی شبکه غیر متمرکز فعالیت می کند.همانطور که قبلا اشاره کردیم استلار یک ساختار متن باز است که برای معاملات پولی استفاده می شود که در حال حاضر براساس حجم معاملات بازار۳.۳۳ میلیارد دلار در جایگاه یازدهم میان دیگر ارزهای دیجیتال در دنیا قرار دارد.


هدف استلار

هدف استلار چیست؟
هدف استلار

همانطور که می دانید مدتی بعد از  جدایی مک کالب از تیم ربپل به دنبال یک هدف بزرگتر استلار را به دنیا معرفی کرد.هدف مک کالب چیزی نبود به غیر از ارائه تراکنش های مالی با هزینه کم و سرعت بالادر بستری کاملا امن معاملات خرد وکلان در سرتا سر دنیا انجام شود. که این را می توان یکی ازدلایل محبوبیت این ارز دانست . تا به امروز بسیار موفق عمل کرده است و روزانه به جمع طرفداران استلار افزوده می شود و این امر باعث رشد چشمگیر این ارز شده است.


ویژگی های استلار

ویژگی های استلار
ویژگی های استلار

در این قسمت قصداریم شما را با ویژگی های مهم ارز دیجیتال استلار آشنا کنیم.ارز دیجیتال استلار برخلاف ریپل از پایگاه داده غیرمتمرکز ومتن باز استفاده می کند. استلار تراکنش های مالی را با سرعت بالا و هزینه کم و همچنین قابلیت انجام تراکنش در سطح بالا بصورت همزمان را داراست.همانطور که می دانید تراکنش های مالی درون شبکه استلار کمتر از ۵ ثانیه تایید می شوند.یکی از ویژگی های مهم ارز دیجیتال استلار، را می توان تورم ثابت سالیانه ۱ درصدی این ارز برشمرد.ساختار استلارامکان معاملات چند ارزی را برای کاربران خود فراهم ساخته است.ارزاستلار از ساختار اجماع استلار(stellar consensus protocol)  استفاده می کند.واحد استلار لومن است و با علامت اختصاری XLM شناخته شده است. تا به امروز ۱۰۰ میلیون لومن از پیش استخراج شده است. ساختار ارز دیجیتال استلارقراردادهای هوشمند وچند امضایی را آسان می سازد.


تفاوت استلار و ریپل

تفاوت استلار و ریپل
تفاوت استلار و ریپل

می توان گفت اولین گام برای بررسی یک ارز دیجیتال اعتبار توسعه دهندگان آن ارز می باشد.تیم قدرتمند ارز دیجیتال استلارتوانسته با بالا بردن سرعت تراکنش ها و امنیت بالا شاهد رشد چشمگیر این ارز باشد.همانطور که قبلا اشاره کردیم ریپل و استلار شباهت های زیادی با هم دارند دلیل این امرهم می توان موسس این دو ارز مک کالب دانست.همچنین تفاوت های زیادی در این دو ساختار مشاهده می شود.تمرکز ریپل بیشتر بر روی بالابردن سطح دانش مالی،موسسات و بانک های معتبر جهان است.همانطور که می دانید استلار و ریپل هیچ کدام از دو مدل توافقی جمعی شناخته شده استفاده نمی کنند.استلار ازساختاری به نام “پروتکل اجماع استلار”استفاده می کند و ریپل از ساختار “اثبات صحت ” استفاده می کند.یک شباهت دیگر ریپل و استرلا این است که تزریق ارز در این دو شفافیت زیادی ندارد و توسط موسسین و جامعه کوچک آن اداره می شوداین امر باعث شده است بسیاری از طرفداران ارز های دیجیتال این دو ارز را دوست ندارند به این دلیل که این دو ارز دیجیتال را بیش از حد متمرکز می دانند.


روند قیمتی استلار

نمودار قیمتی استلار
نمودار قیمتی استلار

رمز ارز استلار (XLM) در ابتدای عرضه در سال ۲۰۱۴ قیمتی معادل ۰.۰۰۲۳ دلار داشت.در سال ۲۰۱۵ تا حدود ۰.۰۰۴۹ دلار رشد کرد. طبق نمودار، روند نزولی را پیش گرفت و طی این مدت رنج تقریبا ثابتی را درپیش گرفت.  همانطور که مشاهده می کنید در می سال ۲۰۱۷ تا حدی ارز استلار رشد کرد و به قیمت  ۰.۰۳۹۹ دلار رسید. بعد از آن دوباره یک روند نزولی رادر پیش گرفت تا اینکه درجولای  سال ۲۰۱۸ به قله ۰.۵۴۲۱ دلار رسید.این افزایش قیمت شروع یک روند صعودی بود که قیمت استلار را تا ۰.۹۳ دلار در ژانویه ۲۰۱۸ پیش برد.بعد از رسیدن به این اوج قیمتی این ارز وارد یک روند نزولی شد و تا ۰.۲۱ دلار سقوط کرد.اما نتوانست قیمت را در این ناحیه ثابت کند،و دوباره کاهش قیمت داشت،این روند نزولی تا جایی ادامه داشت که هم اکنون قیمت استلار ۰.۰۷۱ دلار است و هنوز نتوانسته از این خواب زمستانی طولانی مدت خود بیدار شود.همه اطلاعات قیمتی بالا براساس سایت coinmarketcap نوشته شده است.


عوامل موثر بر قیمت استلار

عوامل موثر بر قیمت استلار
عوامل موثر بر قیمت استلار

شاید برای بیشتر کاربران ارز دیجیتال این سوال پیش بیاید چه عواملی بر روی قیمت یک ارز تاثیر به سزایی دارد؟ امروزه عوامل مختلفی را می توان برشماریم که بر سیرصعودی و نزولی قیمت های رمز ارزها موجود در بازارتاثیر گذار هستند. اگر قصد آشنایی با این عوامل را دارید با ما همراه باشید.

  1. هیجان در بازار

گاهی اوقات یک موج احساسی درباره یک ارز دیجیتال اتفاق می افتد.این موضوع تاثیر به سزایی برکاهش یا افزایش قیمت ارزمی شود.گاهی ممکن است این موج مدیریت شده و یا دروغ باشد که باعث افزایش و کاهش یک ارز شود.

  1. عرضه و تقاضا

در بازار دو عامل عرضه و تقاضا نقش به سزایی دارند. این دواصل جدایی ناپذیر ازهم هستند.همانطور که می دانید هرگاه عرضه ارز زیاد باشد و همچنین تقاضا برای خرید یک ارز کم باشد قیمت یک ارز کاهش می یابد. اما زمانی که عرضه کم باشد و تقاضا زیاد، قیمت ارز افزایش می یابد.واضح است که این اصل برعکس هم عمل می کنند.

  1. کاربرد پذیری

همانطور که می دانید هنگامی که یک ارز دیجیتال کاربرد های بیشتری نسبت به رمز ارز های دیگر داشته باشد استقبال بیشتری از آن می شود.شبکه استلار در حال پیشروی و رد شدن از اتریوم است چراکه استلار ارزانتر و سریعتر مبادلات مالی را انجام می دهد.


چه صرافی هایی از ارز دیجیتال استلار پشتیبانی می کنند؟

صرافی های استلار
صرافی های پشتیبانی کننده از استلار

استلار با توجه به شهرت فروانی که دارد پایگاه های زیادی برای مبادله این ارز وجود دارد.در بستر اینترنت سایت های فراوانی وجود دارد که اقدام به خرید و فروش استلار می کنند که خیلی قابل اعتماد نیستندو کاربران را با مشکلات عدیده ای مواجه می سازد.ما قصد داریم صرافی ها و سایت های معتبر را برای خرید استلار را به شما معرفی کنیم.

  • صرافی بیترکس

صرافی بیترکس در سال ۲۰۱۴ توسط آقای بیل شیهارا، ریکی لای، رامی کاواچ، ریان هنتر در سیاتل بنا نهاده شده است.کار با این صرافی بسیار آسان است ،به طوری که هر فرد مبتدی می تواند به راحتی از آن استفاده کند.لازم است بدانید در صرافی بیترکس فقط می توانید با ارزهای رمزنگاری شده معاملات خود را انجام دهید. این بدان معناست که کاربران قبل از شروع معامله باید دارای ارزهایی مانند تتر و بیت کوین،اتریوم باشند. کاربران دراین صرافی نمی توانند با ارز فیات،ارز دیجیتال خریداری کنند.همانطور که می دانید امنیت از درجه بالایی برای یک کاربر برخوردار است. بیترکس یکی از امن ترین صرافی های ارزدیجیتال در بازاراست.بهتر است بدانید بیش از پنجاه سال است که امنیت کمپانی های بزرگ دنیا همچون آمازون و مایکروسافت و چند کمپانی دیگرمطرح دنیا را بر عهده دارد . در اخر هم میتوانیم به کارمزدی که این صرافی برای کاربرانش در نظر گرفته اشاره کنیم. که نرخ ۲۵ درصدی برای هر معامله در نظر گرفته است.

  • صرافی بایننس

صرافی بایننس توسط فردی چینی به نام چانگ پنگ ژائو در سال ۲۰۱۷ در چین تاسیس شد.میانگین حجم معاملات این صرافی روزانه ۲ میلیارد دلار است مهمترین دلیلی است که به عنوان بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان شناخته شده است. کاربران بایننس می تواند از دو طریق معاملات ارزاستلار خود را انجام دهند.۱-از طریق نسخه ی تحت وب ۲-اپلیکیشن بایننس.کاربران ایرانی می تواند با استفاده VPN از خدمات این صرافی بهرمند شوند. چراکه بایننس ورود کاربران ایرانی را منع کرده است.

  • صرافی کراکن

صرافی کراکن در سال ۲۰۱۱ توسط کار آفرین فناوری جسی پاول آن را تاسیس کرد.صرافی کراکن یکی از بزرگترین و مشهورترین صرافی های ارز دیجیتال به حساب می آید.که درزمینه خرید و فروش ارزهای دیجیتال و همچنین ارز استلار فعالیت دارد.

  • صرافی بیت فینکس

صرافی بیت فینکس یکی از بزرگترین صرافی های ارز دیجیتال به شمار می آید که درسال ۲۰۱۲ توسط iFinex Inc   اداره می شود.در اواسط سال ۲۰۱۸ دسترسی کاربران آمریکایی تا به امروز به این صرافی قطع شده است اما بقیه کاربران از خدمات این صرافی می توانند استفاده کنند.

  • صرافی هیوبی

صرافی هیوبی در سال ۲۰۱۳ توسط Leon Li   تاسیس شد. این صرافی بیش از ۱۰۰ نوع ارزدیجیتال را همچون استلار پشتیبانی می کند.امروزه یکی از صرافی های مشهور ارز دیجیتال به شمار می آید.مانند بیت فینکس فقط خدمات خود را برای کاربران غیر آمریکایی ارائه می دهند.


استلار را از کجا بخریم ؟

خرید استلار
چگونه استلار بخریم

توجه داشته باشید صرافی هایی که در این بخش از آن ها نام برده شد تنها صرافی هایی نیستند که از ارز دیجیتال استلار پشتیبانی می کنند بلکه صرافی های دیگری هستند اما در این بخش ما تنها به ۱۱ صرافی فوق اشاره کرده ایم. هر صرافی از ارز دیجیتال استلار در برابر یک ارز دیگر پشتیبانی می کند. برای مثال شما می توانید در صرافی بایننس ارز دیجیتال استلار را در مقابل چند رمز ارز خرید و فروش کنید.ارز دیجیتال استلاررا  همچون دیگر ارزهای می توانید ازسایت ها و صرافی های معتبر خریداری کنید.در ضمن برای خرید ارز دجیتال استلار از دو طریق می توانید پرداخت های خود را انجام دهید. ۱.خرید ازدیجیتال استلاربا ارز فیات،( به واحد پولی گفته می شود که دولت ها آن را پشتیبانی می کنند.۲.پرداخت با سایر ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین ،اتریوم و…. انجام می شود.


چگونه ارز دیجیتال استلار را بفروشیم ؟

فروش استلار
چگونه استلار بفروشیم؟

همانطور که می دانید ارز دیجیتال استلار در بیشتر صرافی های معتبر جهان پشتیبانی می شود ما می توانیم ارزهای خود را در این صرافی های معتبر بفروش برسانیم در ادامه صرافی ها معتبر را معرفی خواهیم کرد.


استلاررا درکجا نگهداری کنیم ؟

ذخیره استلار
چگونگی ذخیره استلار

ذخیره ارز دیجیتال استلار بسیار کار آسانی است و تنها نیاز است برای ذخیره آن همانند دیگر رمز ارز ها از یک کیف پول استفاده کنیم. کیف پول های دیجیتالی مختلفی هستند که از ارز دیجیتال استلار پشتیبانی می کنند. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا تنها به معرفی این کیف پول ها بپردازیم. البته لازم به ذکر است که برخی از کیف پول هایی که در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد تنها از ارزدیجیتال استلار پشتیبانی نمی کنند بلکه از دیگر ارز های دیجیتال هم پشتیبانی می کنند و قابل نصب است.هدف اصلی ارز دیجیتال استلارارتباط بین بانک ها و موسسات مالی در کم ترین زمان با پایین ترین کارمزد وبالاترین سرعت می باشد.هنگامی که خرید ارز دیجیتال را انجام می دهیم ابتدا باید مکانی امن را برای نگهداری آن ها انتخاب کنیم. امروزه  کیف پول های زیادی برای نگهداری ارز استلار وجود دارد که در ادامه آنهارا کامل معرفی خواهیم کرد.


کیف پول های ارز دیجیتال استلار

  • کیف پول نرم افزاری Lobster

می توان گفت Lobster یکی از کیف پول هایی است که افراد مبتدی می توانند به راحتی کار کنند.کاربران براحتی می توانند ارسال و دریافت های خود را مدیریت کنند.رابط های کاربری این کیف پول هم در موبایل و هم تحت وب است.

  • کیف پول نرم افزاری استلارگیزر (stargazer)

کیف پول stargazer قابلیت چند امضایی دارد. این کیف پول برای نسخه های ویندوز وموبایل در دسترس است. طراحی این کیف پول بقدری قابل فهم و آسان است افراد مبتدی هم می توانند به آسانی از آن استفاده کنند.این کیف پول از چند زبان هم پشتیبانی می کند.

  • کیف پول هولد (Stronghold)

کیف پول استرانگ هولد درارای یک صرافی داخلی و شما می توانید ارزهای خود را در آن خریدو فروش کنید.این کیف پول بسیار ارزان است. معاملات در این کیف پول به سرعت انجام می شود.به دلیل آسانی کار با این کیف پول شما می توانید داده های خود رابه راحتی مدیریت کنید.

  • ۴.کیف پول گواردا ( Guarda )

یکی از بارزترین مزایای این کیف پول داشتن امنیت بسیار بالای آن است و دارای صرافی داخلی است. به راحتی می توانید ارز لومن را تبدیل به ارزدیجیتال دیگر کنید.همانطور که می دانید رابط کاربری این کیف پول برای ویندوز،وب، موبایل (اندروید، ای او اس ) و افزونه کروم ساخته شده است.طراحی این کیف پول به گونه ای است،هم برای کاربران مبتدی و حرفه ای مناسب است.


آیا ارز دیجیتال استلار استخراج می شود؟

استخراج استلار
استخراج استلار

در این قسمت قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم آیا می توان ارز دیجیتال استلار را استخراج کرد؟  استلار در سال ۲۰۱۴ ساخته شد و ارز اختصاصی این ارز لومن XLM است. ارز دیجیتال استلار برعکس بیت کوین از پروتکل اجماع استلار استفاده می کند.در نتیجه، استخراج این ارز ممکن نیست. برای رفع این مشکل می توانیم ارز استلار را در صرافی های داخلی تبدیل به ارزدیجیتال دیگری کنیم که قابل استخراج هستند.


آیا ارز دیجیتال استلار قانونی است ؟

آیا استلار قانونی است
آیا استلار قانونی است؟

در ادامه گفتگو قصد داریم به این موضوع بپردازیم .آیا ارز دیجیتال استلار قانونی است؟ در برخی از کشور ها قوانیی وضع شده است که اجازه خرید و فروش ارز های دیجیتال در آن  کشور جرم شناخته می شود. همانطور که می دانیدخرید و فروش ارز بیت کوین در آمریکا یک جرم به حساب می آید.در کشور ما خریدو فروش ارز های دیجیتال جرم شناخته نمی شود و هیچ قانونی در این باره وضع نشده است. شما می توانید ارز دیجیتال استلار را در صرافی های معتبر خریدو فروش کنید.


آینده استلار

آینده استلار
چشم اندار استلار

همانطور که می دانید استلار یکی از قدیمی ترین و مشهورترین ارزهای دیجیتال در بازار به حساب می آید.طبق پیش بینی والت اینوستورانتظار ندارد، که درسال ۲۰۲۰ قیمت ارزاستلار بیشتر از ۰.۲۰ دلار افزایش پیدا کند.این رقم را اوج قیمت ارزاستلار در سالهای اخیر می داند. طبق پیش بینی ایشان در آینده استلار به قیمت ۰.۰۰۲ دلار افت خواهد کرد. طبق بررسی های بیشتردر این موضوع درمی یابیم که انتظارمی رود، ارز دیجیتال استلار رشد چشمگیری در آینده داشته باشد.با گذشت زمان، تکنولوژی ارز استلار پیشترفت می کند وهمه روزه به طرفدارانش افزوده می شود. یعنی استلار می تواند درآینده جایگاه عالی ترین سرمایه گذاری ها قرار بگیرد.


اطلاعات استلار را چگونه می توانیم بدست آوریم؟

اطلاعات بیشتر درباره استلار
اطلاعات بیشتر درباره استلار

در این مقاله اطلاعات جامعی از ارز دیجیتال ریپل برای شما فراهم کردیم. در صورتی که قصد دارید به صورت کامل تر اطلاعات بیشتری کسب کنید بهتر به سایت های معتبر مانند  CoinMarketCap و cointelegraph  وcoinDesk مراجعه کنید و از کتاب ها و فیلم های مختلف کمک بگیرید.شما می توانید با گوش دادن به فایل های صوتی درباره ارز دیجیتال استلار اطلاعات بیشتری کسب کنید.

ما در این سایت کتاب های و فایل های صوتی و سایت های زیادی به شما معرفی می کنیم تا بتوانید به سوال های خود به راحتی پاسخ دهید.


آیا ارز دیجیتال استلار امن است؟

بله. خوشبختانه تا کنون هیچ حمله ای درباره این ارز دیجیتال گزارش نشده است. برای برقراری امنیت ارز دیجیتال استلار تا کنون هزینه های زیادی شده است. همانطور که گفته شد پروژه و همچنین افراد بزرگی از این ارز دیجیتال استفاده می کنند و این موضوع یکی از مواردی است که به بالارفتن امنیت این ارز دیجیتال کمک می کند.


نکته ای درباره کیف پول PapayaBot

این کیف پول یک ربات در نرم افزار پیام رسان تلگرام می باشد. برای استفاده از این کیف پول ابتدا باید تلگرام را نصب و یک حساب فعال در آن داشته باشید و سپس اقدام به جستجو آدرس ربات کنید و در نهایت در آن یک کیف پول ایجاد کنید و رمز ارز های خود را ذخیره کنید. ربات تلگرامی PapayaBot جز ارز دیجیتال استلار از رمز ارز هایی همانند بیت کوین، اتریوم و.. پشتیبانی می کند و شما می توانید در آن اقدام به ذخیره این رمز ارز ها کنید. توجه داشته باشید که امنیت این نوع از کیف پول ها تظمین نشده است چرا که به خود تلگرام امنیت آن بستگی دارد و از زیر ساخت های آن بی خبر هستیم که اطلاعات کیف پول شما در جا ذخیره می شود. اگر بخواهید به این موضوع منطقی نگات کنید می بینید که انجام این کار منطقی نمی باشد و ارزش از بین رفتن سرمایه را ندارد.

اگر این موضوع برایتان جالب بود و قصد دارید تا در این باره اطاعات بیشتری داشته باشید با جستجو آدرس این ربات در تلگرام می توانید به صورت کامل به آن دسترسی داشته باشید.


بهتر است ارز دیجیتال استلار را در کدام صرافی معامله کرد و همچنین بهتر است آن را در کدام کیف پول ذخیره کنیم؟

اینکه استلار را در کجا خرید و فروش و یا اینکه ذخیره کنید بستگی به انتخاب خودتان دارد. اما اگر می خواهید تا بدانید که باقی افراد از چه صرافی و کیف پولی استفاده می کنند باید بدانید که تمامی افراد فعال در حوزه ارز های دیجیتال به دنبال صرافی معتبر و همچنین کیف پول معتبر هستدد. یکی از انواع صرافی های معتبر ارز دیجیتال استلار صرافی ” بایننس ” می باشد. درباره کیف پول معتبر نیز اگر می خواهید بر روی ارز دیجیتال استلار سرمایه گذاری کنید، بهتر است از کیف پول های سخت افزاری استفاده کنید. همانطور که در بخش کیف پول ها مطالعه کردید شما می توانید برای ذخیره استلار در کیف پول های سخت افزاری از کیف پول های کمپانی لجر یا Ledger استفاده کنید. اگر قصد ترید و یا خرید و فروش را دارید بهتر از دیگر هزینه زیادی بابت کیف پول پرداخت نکنید و همان کیف پول رسمی استلار که به صورت نرم افزاری است را دانلود و استفاده کنید.


بررسی وایت پیپر استلار

وایت پیپر استلار از دیدگاه فنی

در این بخش قصد داریم با نگاهی متفاوت شبکه استلار را بررسی کنیم. همان طور که گفته شد این شبکه هدفی مشابه شبکه ریپل دارد. در نتیجه بر خلاف بیت کوین و اتریوم به دنبال حذف بانک ها نیست، بلکه به دنبال ادغام با سیستم بانکی برای ارائه یک سرویس بهتر با بازدهی بالاتر است.

اما در این جا یک سوال مهم مطرح می شود، آیا سیستم بانکداری فعلی می تواند غیرمتمرکز بشود؟

فارغ از مباحث فنی، جواب خیر می باشد. زیرا قدرت دولت ها به پول و سیستم بانکداری آن ها گره خورده است. تصور کنید تمامی مردم، پول و سایر دارایی های خود را پیش شما بگذارند و علاوه بر آن شما اطلاعات هویتی و همچنین اشراف کامل به اطلاعات حساب آن ها داشته باشید. به این ترتیب شما خیلی راحت می توانید آن ها را کنترل کنید، پس چرا دولت ها بزرگترین نقطه قوت خود را از دست بدهند؟! به بیان ساده، دولت ها با غیرمتمرکز سازی به شدت مخالف هستند زیرا به دنبال اخذ مالیات و کنترل مردم می باشند.

اما چرا پرسش بالا مهم است؟

ریپل با استفاده از ولیدیتورهایی که خودش تنظیم کرده در حال ثبت اطلاعات و تشکیل بلاک ها می باشد و این شبکه کاملا غیرمتمرکز است. اما شبکه استلار مدعی شده که یک شبکه غیرمتمرکز می باشد. در نتیجه یک شبکه غیرمتمرکز قصد دارد با یک سیستم متمرکز ادغام شود. در نتیجه یا بانک ها باید قبول کنند که غیرمتمرکز سرویس بدهند و یا ولیدیتورهای شبکه استلار اطلاعات کاربران را به نهادهای امنیتی و دولتی افشا کنند، در غیر این صورت شبکه استلار بدون کاربرد خواهد بود.

اجازه بدید در ادامه ادعای غیرمتمرکز بودن این شبکه را باهم بررسی کنیم:

استلار یک فهرستی از نودهای این شبکه منتشر کرده که در تصویر زیر اطلاعاتی از نودهای فعال در این شبکه مشاهده می کنید:

1 3

این شبکه تنها ۴۴ نود فعال دارد!! که در تصویر زیر پراکندگی نودها (فعال و غیر فعال) و همچنین سازمان هایی که به صورت نود در این شبکه فعالیت می کنند را مشاهده می کنید:

2 4

حال نودهای فعال شبکه استلار را که ۴۴ عدد است را با نودهای فعال اتریوم که ۱۱۰۰۰ می باشد را مقایسه کنید!! حتی شبکه اتریوم نیز با این گستردگی نودها، همچنان یک شبکه نیمه غیرمتمرکز است.

شبکه استلار با روشی که برای اداره شبکه خود انتخاب کرده، عملا مشارکت در شبکه را از بین برده زیرا به ولیدیتورهای شبکه که تراکنش ها را پردازش می کنند، پاداش نمی دهد. در نتیجه انگیزه ای برای مشارکت در این شبکه وجود ندارد و از همین رو تمامی ولیدیتورهای این شبکه سازمان ها و شرکت هایی هستند که روی این پروژه سرمایه گذاری کرده اند. در نهایت می توان شبکه استلار را متمرکز در نظر گرفت. حال با این فرض که شبکه استلار متمرکز می باشد، ابعاد مختلف این شبکه را بررسی می کنیم.

قبل از هر چیزی اجازه بدید با مدل اجماع این پروژه آشنا شویم. شبکه استلار از مفهوم اجماع SCP که مخفف Stellar Consensus Protocol است، استفاده می کند. در این مدل هر نود که validator  یا  validator node نام دارد، تمیم می گیرد که به کدام نودها اعتماد کند. در نتیجه اعتماد بین نودها باعث می شود شبکه سلامت و ایمن بماند.

(فرض کنید شما یک نود در شبکه استلار هستید) همانطور که گفته شد، هر نود تصمیم می گیرد که به کدام نود های دیگر اعتماد کند تا به توافق برسد. مجموعه نود های مورد اعتماد شما، مجموعه حد نصاب نامیده می شود. همچنین به حداقل نودهایی که شما برای رسیدن به یک توافق در اجماع نیاز دارید آستانه حد نصاب می گویند. در نظر داشته باشید به مجموعه ‌ای از نودها در یک مجموعه حد نصاب که مانع از رسیدن توافق شما با سایر نودها شوند مجموعه مسدود کننده می گویند.

اما رای گیری برای ایجاد بلاک در این شبکه چگونه است؟

رای گیری و تاید هر اتفاق در این شبکه توسط نودها سه مرحله دارد:

مرحله اول- رای گیری

مرحله دوم- قبول کردن

مرحله سوم- تایید نهایی

در نظر داشته باشید هر نود می تواند ۴ نظر متفاوت زیر را در مورد یک دستور داشته باشد (کد دستوری را A در نظر بگیرید):

  • من چیزی در مورد A نمی دانم و نظری ندارم.
  • من به A رای می‌ دهم معتبر است، اما نمی ‌دانم هنوز ایمن است که به آن عمل کنم یا نه.
  • من A را می‌ پذیرم، زیرا تعداد کافی نود از این عبارت پشتیبانی می ‌کنند، اما نمی ‌دانم هنوز ایمن است که بر اساس آن عمل کنم یا نه.
  • من A را تأیید می کنم، عمل کردن به آن بی خطر است. حتی اگر هر نود در حد نصاب من A را تایید نکرده باشد، آنها نمی توانند چیز دیگری جز A را تایید کنند.

در کل فرآیند اجماع در این شبکه به دو مرحله تقسیم می شود. مرحله اول همان فرآیندی بود که در بالا ذکر کردیم که باعث می شود مجموعه ای از تراکنش ها نامزد شوند برای نوشتن در بلاک ها اما مرحله دوم تضمین می ‌کند که شبکه می ‌تواند به اتفاق آرا مجموعه ‌های تراکنش‌ های معرفی ‌شده را تأیید و اعمال کند.

در نظر داشته باشید از شبکه استلار برای سه کاربرد مختلف استفاده می شود:

  • ساخت برنامه ‌های کاربردی.
  • ایجاد دارایی های مجازی.
  • ایجاد anchor ها. ( anchor ها وظیفه اتصال شبکه استلار به سیستم های بانکی سنتی را برعهده دارند.)

اما خوب است بدانید شبکه این پروژه از چهار مولفه نرم افزاری زیر تشکیل شده است:

  • Stellar Core:

Stellar Core برنامه ای است که توسط نود های جداگانه (یا رایانه ها) برای اتصال به شبکه استفاده می شود. Stellar Core یک دفتر کل توزیع شده مشترک دارد و برای اعتبارسنجی و پردازش تراکنش ها به اجماع می پردازد. به طور کلی، نود ها به اجماع می رسند، یک مجموعه تراکنش را اعمال می کنند و دفتر کل را هر ۵-۷ ثانیه به روز می کنند.

  • Horizon API:

Horizon یک سرور برای کلاینت است که امکان دسترسی برنامه ‌ای، را برای ارسال تراکنش ‌ها و پرس و جو از داده‌ های تاریخی شبکه فراهم می ‌کند که به عنوان رابط برای برنامه هایی عمل می کند که می خواهند به شبکه Stellar دسترسی داشته باشند.

  • SDK (کیت توسعه):

SDK ها باعث دسترسی به Horizon برای تبدیل داده ها به فرمت های مناسب تر می شوند و به شما امکان می دهند به زبان دلخواه خود برنامه ریزی کنید. SDK های Stellar به شما نحوه درخواست داده و ایجاد و ارسال تراکنش ها را نشان می دهند.

  • Testnet و  Pubnet:

استلار از دو شبکه Testnet  و Pubnet  (که Mainnet نیز نامیده می شود) تشکیل شده است. همانند سایر شبکه ها از شبکه Testnet برای تست کردن برنامه ها و رفع باگ و همچنین آشنایی بیشتر با شبکه و از Mainnet برای اجرای قراردادهای هوشمند و اتصال شبکه به سیستم های بانکی استفاده می شود.

شما می توانید ساختار شبکه استلار را در تصویر زیر ببینید:

3 2

استلار علاوه بر اجرای قراردادهای هوشمند روی شبکه خودش، بر روی ادغام با سیستم های سنتی بانکی نیز تمرکز کرده است. در ادامه قصد داریم با anchor ها بیشتر آشنا بشیم. می توان anchor ها را پلی بین سیستم بانکداری و شبکه استلار در نظر بگیریم. اما الزاماتی که anchor باید در نظر بگیرند کدام اند؟

  • جریان‌ های واریز و برداشت باید از استانداردهای اکوسیستم استلار پیروی کنند تا امکان همکاری یکپارچه بین کیف پول ‌ها وanchor در سراسر شبکه فراهم شود.
  • anchor باید سیستم پشتیبانی از مشتری داشته باشد تا اطمینان حاصل شود که سوالات و یا مشکلات مشتری به موقع حل می شوند.
  • Anchor باید دارای یک چارچوب و خط مشی مخصوص به خود و همچنین توانایی انجام احراز هویت کاربران را داشته باشد.

همچنین مواردی که anchor ها باید رعایت کنند به این ترتیب است:

  • anchor ها باید به تعهدات نظارتی، ثبتی و صدور مجوز برای انجام خدمات مالی و انتقال پول پایبند باشند.
  • جرایم مالی، مبارزه با پولشویی و تعهدات مبارزه با تروریسم.
  • حفظ حریم خصوصی داده ها.
  • رعایت امنیت سایبری.
بررسی اهداف استلار

در این بخش اهداف مهم شبکه استلار را بررسی خواهیم کرد:

  • تسهیل انتقال پول به سرعت و با کمترین هزینه.
  • ایجاد سیستمی برای تبادل ارزهای دیجیتال.
  • ارائه امکانات حرفه‌ ای برای توسعه دهندگان اپلیکیشن ‌های بلاکچین.
  • بهبود امنیت تراکنش ‌ها و حفظ حریم خصوصی کاربران.
  • ارتقاء شبکه به یک سیستم مالی جهانی.
  • ترویج همکاری بین بانک‌ ها و شرکت ‌های مالی.
  • ساده ‌تر کردن فرآیندهای پرداخت بین‌ المللی.
  • ارائه ابزارهایی برای ایجاد توکن‌ های متنوع.
  • افزایش سرعت و کارایی شبکه برای اجرای تراکنش‌ های بزرگ.
  • توسعه پایدار و پایداری شبکه در طولانی ‌مدت.
ویژگی های شبکه استلار

شما در این بخش به ویژگی های مهم شبکه استلار دسترسی خواهید داشت:

  • تراکنش‌ های سریع: شبکه استلار به عنوان یک سیستم پرداختی، قابلیت انجام تراکنش‌ های سریع را با زمان تأیید کمتر از ۵ ثانیه ارائه می‌ دهد. این شبکه توانایی انجام ۱۰۰۰ تراکنش در ثانیه را دارد.
  • هزینه ‌های پایین: یکی از ویژگی‌ های برجسته استلار، هزینه ‌های پایین تراکنش ‌ها است که این امکان را به کاربران می ‌دهد تا تبادل ارز با کمترین هزینه انجام دهند.
  • قابلیت تبادل ارزها: استلار به عنوان یک پلتفرم تبادل عمل می ‌کند و ارتباط بین ارزهای مختلف را تسهیل می ‌کند.
  • پشتیبانی از توکن‌ های مختلف: استلار قابلیت ایجاد توکن‌ های مختلف را برای کاربران فراهم می‌ کند که از آنها در برنامه‌ ها و پروژه‌ های متنوع استفاده می‌ شود.
  • امنیت بالا: شبکه استلار از تکنولوژی‌ های رمزنگاری پیشرفته برای حفظ امنیت تراکنش ‌ها و حساب ‌های کاربری استفاده می ‌کند.
  • سیستم تأییدی دو عامل: استلار امکان فعال کردن سیستم تأییدی دو عامل برای افزایش امنیت حساب‌ های کاربری را داراست.
  • کاربری آسان: رابط کاربری ساده و کاربر پسند استلار اجازه استفاده آسان از این شبکه را برای همه کاربران فراهم می ‌کند.
  • شفافیت: تمام تراکنش ‌ها در شبکه استلار به صورت عمومی قابل مشاهده و بررسی هستند.
  • همکاری با بانک‌ ها و موسسات مالی: شبکه استلار مشارکت فعالی با بانک ‌ها و مؤسسات مالی دارد تا برای انتقال وجوه بین ‌المللی از این شبکه استفاده کنند.
معرفی رقبای استلار

در این بخش قصد داریم رقبای مهم شبکه استلار را معرفی کنیم. تصمیم گرفتیم سه پروژه ریپل و اتریوم، تتر را با شبکه استلار مقایسه کنیم، زیرا ریپل برای تحول سیستم بانکی و اتریوم برای اجرای قرداد هوشمند، تتر برای پرداخت های بین المللی ایجاد شده اند و هر کدام در زمینه خود می تواند شبکه استلار را به چالش بکشد.

مقایسه استلار و اتریوم:

مقایسه کردن این دو پروژه تنها از طریق یک وجه مشترک بین آن ها، که اجرای قراردادهای هوشمند باشد، امکان پذیر است. هر دو پروژه می توانند پایگاهی برای اجرای قراردادهای هوشمند باشند اما شبکه اتریوم بسیار غیرمتمرکزتر از شبکه استلار است. اما از طرفی شبکه استلار ۱۰۰۰ تراکنش را در ثانیه مدیریت می کند ولی شبکه اتریوم ۲۰ تا ۴۰ تراکنش، همچنین تقاضا برای شبکه اتریوم بسیار بیشتر از شبکه استلار است.

مقایسه استلار و ریپل:

می توان ریپل را مهم ترین رقیب استلار دانست، حتی زمانی که ریپل دادگاهی شد، استلار نیز همراه با ریپل سقوط  قیمتی را تجربه کرد و زمانی که ریپل در دادگاه علیه sec توانست پیروز شود، استلار نیز رشد قیمتی را تجربه کرد. علاوه بر وابستگی قیمتی استلار به ریپل، این دو پروژه کارکردی یکسان دارند و هر دو آن ها به دنبال اصلاح سیستم بانکی هستند. شبکه ریپل بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تراکنش را در ثانیه میدیریت می کند و از این حیث نیز مشابه شبکه استلار است اما تقاضا برای استفاده از شبکه ریپل بسیار بیشتر از شبکه استلار می باشد.

در نظر داشته باشید که شبکه ریپل قابلیت اجرای قراردادهای هوشمند را ندارد اما شبکه استلار این ویژگی را داراست.

مقایسه استلار و تتر:

از آن جایی استلار خود را یک شبکه جهانی برای پرداخت های خرد و کلان معرفی کرده، می توان تتر را در این زمینه یک رقیب جدی برای استلار دانست. می توان انتظار داشت که تتر در نظر قانون گذاران محبوب تر باشد زیرا در تعامل و همکاری با دولت ها و نهاد ها می باشد و از افشای اطلاعات کاربران به این نهاد ها و همکاری با نهادهای امنیتی و مسدود کردن حساب کاربران دریغ نمی کند. همچنین از نظر فنی استلار می تواند تمامی ارزهای کشورهای مختلف را تبدیل به ارز دیجیتال کند، اما بنیاد تتر در حال حاظر تنها دلار را دیجیتالی کرده است.

به طور کلی در حال حاظر استفاده از تتر بیشتر در صرافی ها و پلتفرم های کریپتویی رایج است اما استلار در حال ایجاد یک شبکه بین المللی با دیجیتالی کردن پول رایج کشورهای مختلف است.

 

 


نیم نگاهی به اینفوگرافیک ارز دیجیتال استلار Stellar

نیم نگاهی به اینفوگرافیک ارز دیجیتال استلار Stellar
نیم نگاهی به اینفوگرافیک ارز دیجیتال استلار Stellar

جمع بندی استلار Stellar

ارز دیجیتال استلار نیز یکی دیگر از رمز ارز های موجود در بازار می باشد که به شما امکانات مختلفی را در تبادلات ارزی می دهد. همچنین شما می توانید این ارز را همانند دیگر رمز ارز ها خرید و فروش کنید و از آن کسب درآمد داشته باشید. در صورتی که شما از این رمز ارز اطلاعات بیشتری دارید، بهتر است آن را در قسمت نظرات با ما درمیان بگذارید.

ممنون از اینکه تا پایان ” استلار Stellar ” همراه ما بودید.


بیشتر بخوانید

از اخبار روز اطلاع داری؟
از اخبار روز اطلاع داری؟

آخرین اخبار فاندامنتال ارز دیجیتال

[vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”6″ item=”55693″ grid_id=”vc_gid:1645702444863-21150734-cadd-6″ taxonomies=”663″][/vc_column]

تیم محتوا
تیم محتوا
من سید مهدی هستم تولید کننده محتوا سایت زوم ارز. دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد گرایش نرم افزار می باشم و همچنین سابقه ی سه سال فعالیت در حوزه ی ارز های دیجیتال و 5 سال نیز تولید کننده محتوا را در کارنامه خود دارم. بنده علاقه مند به دنیای کریپتو و همچنین تکنولوژی هستم و همچنین به آینده ی ارز های دیجیتال بسیار خوشبین نیز هستم و بر این باورام که صنعت بلاکچین در ایران آینده ای بسیار درخشانی خواهد داشت.

2 دیدگاه دربارهٔ «ارز استلار XLM چیست؟;

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مقالات منتشر شده