آربیتراژ گیری تحلیل کاربران مقایسه صرافی ها قیمت ارزها اخبار
لایت فارکس

بلاکچین لایه ۱ چیست؟

بلاکچین لایه 1 چیست؟

بلاکچین لایه ۱ چیست؟، اگر در مورد مقیاس پذیری بلاکچین اطلاعاتی دارید، با بلاکچین لایه ۱ نیز آشنا خواهید بود. بیایید دریابیم که بلاکچین لایه یک چیست و چرا اینقدر مهم است. اکوسیستم بلاکچین با سرعتی بی نظیر در حال رشد است که قبلا برای هیچ مداخله ای تکنولوژیک دیده نشده بود. شما می‌توانید هر روز شاهد ظهور راه حل‌ها، برنامه ها و مفاهیم جدید در دنیای بلاکچین باشید. تقریبا یک دهه پیش، شما تنها حدود دوازده ارز دیجیتال داشتید، و امروز می توانید ارزهای دیجیتال و شبکه های بلاکچین متعددی را پیدا کنید.

با این حال، گسترش و استفاده از شبکه های بلاکچین به میزان قابل توجهی به مقیاس پذیری آنها بستگی دارد. اینجاست که با نیاز به راه حل های بلاکچین لایه ۱ مواجه می شوید. بنابراین، راه حل های لایه یک بلاکچین چیست؟ آیا آنها با راه حل‌های عمومی مبتنی بر بلاکچین متفاوت هستند؟ اجازه دهید در ادامه در ارتباط با اصول لایه ۱ در دنیای بلاکچین بیشتر آشنا شویم.

بلاکچین لایه ۱ چیست؟

بلاکچین لایه 1 چیست؟
بلاکچین لایه ۱ چیست؟

در اینجا قصد داریم تا به صورت دقیق بررسی نماییم که بلاکچین لایه ۱ چیست. بلاکچین لایه ۱ به لایه پایه یک شبکه بلاکچین و زیرساخت های آن اشاره دارد. این مجموعه ای از راه حل ها است که پروتکل پایه را به منظور افزایش مقیاس پذیری شبکه کلی تقویت می کند. چنین بلاکچینی لایه ۱ نامیده می شود زیرا آنها شبکه های اولیه در اکوسیستم خود هستند.

ویژگی اصلی یک شبکه عمومی غیرمتمرکز لایه ۱ مکانیسم اجماع آن است. مکانیسم های اجماع مختلف سطوح مختلفی از سرعت، امنیت و توان عملیاتی را ارائه می دهند. بلاکچین های لایه ۱، بلاکچین های پایه ای هستند که تراکنش ها را در اکوسیستم مربوطه خود پردازش و ثبت می کنند. آنها شامل یک ارز دیجیتال بومی هستند که معمولا برای پرداخت کارمزدها و ارائه عملکرد اضافی استفاده می شود. شبکه های محبوبی مانند بیت کوین، بایننس کوین یا اتریوم از بلاکچین لایه ۱ استفاده می کنند.

به عبارت دیگر شبکه لایه ۱ شبکه ای است که به عنوان زیرساخت برای برنامه های کاربردی، پروتکل ها و شبکه های دیگر عمل می کند تا روی آن ساخته شوند. همچنین بلاکچین های لایه ۱ تراکنش ها را بدون پشتیبانی از شبکه دیگری تایید و اجرا می کنند و کارمزد تراکنش ها را با ارزهای دیجیتال بازپرداخت می کنند. به عنوان مثال، اتریوم تراکنش ها را بدون وابستگی به یک سیستم خارجی انجام می دهد و دارای ارز دیجیتال بومی خود، اتر است.


انواع راه حل های بلاکچین لایه ۱

انواع راه حل های بلاکچین لایه 1
انواع راه حل های بلاکچین لایه ۱

از ابتدایی ترین دیدگاه، یک پروتکل بلاکچین لایه ۱ باید تمرکززدایی، امنیت و مقیاس پذیری را ارائه دهد. شبکه های بلاکچین لایه یک می توانند نتایج بهتری را برای مقیاس پذیری از طریق رویکردهای مختلف تضمین کنند. در اینجا دو نوع مختلف بلاکچین لایه ۱ بر اساس رویکردهایی که برای مقیاس پذیری دنبال می کنند آورده شده است.

  1. پروتکل اجماع

دسته اول راه حل های بلاکچین لایه یک به وضوح شامل ارجاعاتی به تغییر مکانیسم های اجماع است. بسیاری از شبکه های بلاکچین متعارف از Proof of Work استفاده می کنند که یک مکانیسم اجماع با منافع فشرده و کند است. در حالی که Proof of Work از اجماع و امنیت غیرمتمرکز از طریق رمزنگاری پشتیبانی می کند، مشکلات قابل توجهی را برای مقیاس پذیری ایجاد می کند.

در مقابل، یک پروتکل بلاکچین لایه ۱ می تواند از اثبات سهام به عنوان مکانیزم اجماع استفاده کند. Proof of Stake به دستیابی به اجماع غیرمتمرکز در مورد شبکه بلاکچین همراه با احراز هویت تراکنش های بلوکی بر اساس اثبات سهام کمک می کند. با این حال، Proof of Stake امنیت را از دست می دهد در حالی که سرعت تراکنش بهتری را ارائه می دهد. بنابراین، بهبود لایه یک بلاکچین جدید برای رفع نگرانی های مقیاس پذیری و در عین حال مراقبت از امنیت ضروری است.

  1. شاردینگ

یکی دیگر از ویژگی های برتر در میان ورودی های لیست بلاکچین لایه ۱ به احتمال اشتراک گذاری اشاره دارد. این یک روش مولد است که عمدتا در قسمت بندی پایگاه داده استفاده می شود که می توانید از آن برای فناوری دفتر کل توزیع شده در بلاکچین استفاده کنید. شاردینگ Sharding به عنوان یکی از راه حل های قابل اعتماد مقیاس بندی لایه ۱ برای افزایش توان تراکنش عمل می کند. در حال حاضر، اشتراک گذاری هنوز یک رویکرد آزمایشی در فضای بلاکچین است.

این شامل تجزیه یک شبکه به مجموعه ای از بلاک های مختلف پایگاه داده است که به انها شارد نیز گفته می شود. تقسیم شبکه و نودهای آن به توزیع موثر حجم کار در کنار افزایش سرعت تراکنش کمک می کند. هر شارد برای یک بلاکچین لایه ۱، مدیریت زیرمجموعه در فعالیت کل شبکه را برعهده خواهد داشت. بنابراین، هر شارد دارای تراکنش ها، بلاک ها و نودهای جداگانه ای است.

در مورد به اشتراک گذاری در نمونه های بلاکچین لایه ۱، هر نود مجبور نیست یک کپی کامل از کل بلاکچین را حفظ کند. برعکس، نودها حساب های کار انجام شده را به زنجیره اصلی گزارش می دهند و وضعیت داده های محلی، مانند تعادل آدرس و سایر معیارها را به اشتراک می گذارند.


مزایای بلاکچین لایه ۱

مزایای بلاکچین لایه 1
مزایای بلاکچین لایه ۱

در این قسمت از مقاله با مزایای بلاکچین لایه ۱ آشنا خواهید شد.

  • واضح ترین مزیت راه حل های بلاکچین لایه ۱ مقیاس پذیری است. بلاکچین های لایه ۱ برای پاسخگویی بیشتر شبکه های بلاکچین به پایگاه کاربران به سرعت در حال رشد در نظر گرفته شده اند. پروتکل بلاکچین لایه ۱ توان عملیاتی بالایی را فراهم می کند و از نظر اقتصادی برای تمرکززدایی و امنیت مقرون به صرفه است.
  • یکی دیگر از مزایای بلاکچین لایه ۱ این است که نیازی به افزودن چیزی به معماری موجود نیست. راه حل های مقیاس پذیری لایه ۱ می توانند به ترکیب ابزارهای جدید، پیشرفت های تکنولوژیکی و سایر عوامل در پروتکل های پایه کمک کنند. بنابراین، می توان گفت که آنها می توانند پایه ای حیاتی برای نوآوری در سراسر اکوسیستم بلاکچین فراهم کنند.
  • از آنجایی که آنها تنها کسانی هستند که به منبع حقیقت دسترسی دارند، بلاکچین های لایه ۱ داور نهایی نتایج تراکنش می باشند. یک توکن بومی در شبکه های لایه ۱ پیدا خواهید کرد که به شما امکان دسترسی به منابع شبکه را می دهد.

چرا به بلاکچین لایه ۱ نیاز دارید؟

چرا به بلاکچین لایه 1 نیاز دارید؟
چرا به بلاکچین لایه ۱ نیاز دارید؟

فناوری بلاکچین مزایای زیادی دارد. این موارد شامل افزایش امنیت، بهبود ثبت سوابق و تراکنش های بدون دردسر است. مقیاس پذیری برای تسهیل افزودن برنامه های کاربردی جدید در شبکه بلاکچین و همچنین افزایش تعداد فعالیت های کاربر بسیار مهم است. مراحل مختلف مورد نیاز برای تراکنش های بلاکچین اغلب مقدار قابل توجهی از زمان و قدرت پردازش را مصرف می کنند.

با این حال، بلاکچین لایه ۱ به طور خاص برای رسیدگی به این مشکل ظرفیت تراکنش طراحی شده است. این قابلیت می تواند محدودیت های مقیاس بندی بلاکچین را به صورت تصاعدی افزایش دهد و پیشرفت قابل توجهی داشته باشد. یک بلاکچین لایه یک می تواند به افزایش ظرفیت شبکه برای برآوردن سرعت پردازش و نیازهای قدرت جدید کمک کند.


محدودیت های بلاکچین لایه ۱

محدودیت های بلاکچین لایه 1
محدودیت های بلاکچین لایه ۱

بلاکچین لایه ۱ پروتکل بلاکچین زیرین را تغییر می دهد تا مقیاس پذیری را فعال کند. قبل از اینکه یک تراکنش تایید شود، توسط چندین نود تایید می شود. نودهای ماینینگ برای حل یک معمای محاسباتی پیچیده با هم رقابت می کنند. ماینرهایی که ابتدا معما را حل می کنند، با ارز دیجیتال اصلی شبکه پاداش دریافت می کنند. قوانین پروتکل در این راه حل ها برای افزایش ظرفیت و سرعت تراکنش تغییر می کند و به داده ها و کاربران بیشتری اجازه می دهد.

همچنین، با افزایش تعداد کاربران بلاکچین، به نظر می رسد که لایه ۱ کوتاهی کرده است. با افزایش تعداد کاربران، حجم کار روی بلاکچین لایه ۱ نیز افزایش یافته است. در نتیجه سرعت و ظرفیت پردازش کاهش یافته است. هنگامی که شبکه شلوغ است، کاربران زمان تایید کندتر و هزینه تراکنش بالاتر را تجربه خواهند کرد. سرعت عملیات کندتر می شود زیرا بلاکچین لایه ۱ هنوز از مکانیسم اجماع اثبات کار استفاده می کند.


مقیاس پذیری لایه ۱

مقیاس پذیری لایه 1
مقیاس پذیری لایه ۱

در یک بلاکچین، مقیاس پذیری به توانایی شبکه برای گسترش در حالی که تقاضای زیادی را تطبیق می دهد، اشاره دارد. به بیان دیگر، با رشد تصاعدی استفاده از رمز ارز و بلاکچین، زیرساخت های زیربنایی باید بتوانند از تعداد روزافزون کاربران و تراکنش ها پشتیبانی کنند. به عبارت دیگر، برخی از پروتکل های رمزنگاری، لایه یک هستند زیرا می توانند تراکنش ها را روی بلاکچین خود پردازش و تکمیل کنند. آنها همچنین توکن های بومی خود را دارند که برای کارمزد تراکنش استفاده می شود. سه راه حل رایج لایه ۱ وجود دارد:

  1. اصلاح پروتکل اجماع
  2. اندازه بلاک را افزایش دهید تا تراکنش های بیشتری در هر بلاک پردازش شوند.
  3. شاردینگ

سگویت SegWit

سگویت SegWit
سگویت SegWit

اکنون که می دانیم “لایه ۱ بلاکچین چیست؟”، بیایید یک مثال را نیز ببینیم. لیست بلاکچین های لایه ۱ شامل سگویت SegWit بیت کوین است که مخفف Segregated Witness است. سگویت SegWit با تغییر نحوه سازماندهی داده ها و حذف امضاهای دیجیتال به عنوان بخشی از ورودی مرتبط با یک تراکنش، برای افزایش توان عملیاتی بیت کوین کار کرد. این امر فضای بسیار بیشتری را در شبکه آزاد کرد.


تفاوت بلاکچین های لایه ۱ و لایه ۲

تفاوت بلاکچین های لایه 1 و لایه 2
تفاوت بلاکچین های لایه ۱ و لایه ۲

هر دو راه حل لایه ۱ و لایه ۲ دارای مزایا و معایب متمایز هستند. راه حل های لایه ۱ مستلزم تغییراتی در پروتکل پایه شبکه های بلاکچین برای بهبود مقیاس پذیری است. از سوی دیگر، راه حل های لایه ۲ به افزودن ادغام های شخص ثالث به شبکه اصلی شبکه بلاکچین مربوط می شوند.

تغییرات در پروتکل پایه در بلاکچین لایه ۱، مانند اندازه بلاک های بزرگتر یا مکانیسم های اجماع جدید، می تواند به مقیاس پذیری کمک کند. از سوی دیگر، راه حل های خارج از زنجیره، مقیاس پذیری را در لایه ۲ با به اشتراک گذاشتن حجم کاری سفارش تراکنش و پردازش بهبود می بخشند.

این استراتژی ها متقابلا منحصر به فرد نیستند و بسیاری از شبکه های بلاکچین راه حل های مقیاس پذیری لایه ۱ و لایه ۲ را برای دستیابی به مقیاس پذیری بیشتر بدون به خطر انداختن امنیت کافی یا عدم تمرکز، آزمایش می کنند.


شبکه لایتنینگ Lightning

شبکه لایتنینگ Lightning
شبکه لایتنینگ Lightning

راه حل های لایه ۲ همیشه بر روی بلاکچین لایه ۱ ساخته می شوند و بنابراین همیشه برای نهایی کردن تراکنش های انجام شده از طریق آنها به راه حل های لایه ۱ نیز متکی هستند. یکی از نمونه های شناخته شده مشابه، شبکه لایتنینگ مرتبط با بیت کوین است.

شبکه بیت کوین به خودی خود ممکن است مدت زیادی طول بکشد تا یک تراکنش را پردازش کند، به خصوص زمانی که ترافیک سنگینی وجود دارد. اینجاست که شبکه لایتنینگ وارد عمل می شود. این می تواند به شما امکان دهد پرداخت های سریع بیت کوین را با انحراف از زنجیره اصلی انجام دهید و بعدا تراکنش به زنجیره اصلی بیت کوین اضافه می شود. این باعث صرفه جویی زیادی در زمان و هزینه می شود.


معرفی نمونه هایی از بلاکچین لایه ۱

معرفی نمونه هایی از بلاکچین لایه 1
معرفی نمونه هایی از بلاکچین لایه ۱

هنگام مقایسه شبکه های لایه یک، درک مکانیسم اجماع و مزایا یا معایب آن بسیار مهم است. بیایید نگاهی به لیستی از نمونه های بلاکچین لایه ۱ بیاندازیم:

  1. الروند Elrond

الروند یک بلاکچین لایه ۱ است که در سال ۲۰۱۸ تاسیس شد. از شاردینگ برای بهبود عملکرد و مقیاس پذیری استفاده می کند. بلاکچین الروند می تواند برای انجام بیش از ۱۰۰۰۰۰ تراکنش در ثانیه مقیاس شود. هر شش ثانیه یک بلوک جدید از تراکنش ها به بلاکچین الروند اضافه می شود. این بلاکچین لایه ۱ دارای دو ویژگی متمایز است: اشتراک گذاری حالت تطبیقی و مکانیسم اجماع ایمن اثبات سهام. EGLD ارز دیجیتال بومی این پلتفرم است. الروند همچنین از برنامه های غیرمتمرکز از طریق قراردادهای هوشمند پشتیبانی می کند.

  1. هارمونی Harmony

هارمونی یک شبکه بلاکچین لایه ۱ است که از شاردینگ پشتیبانی می کند و از EPoS استفاده می نماید. شبکه اصلی بلاکچین دارای چهار شارد است که هر کدام بلاک های جدید را به صورت موازی ایجاد و تایید می کنند. از آنجا که هر شارد می تواند با سرعت خاص خود حرکت کند، همه آنها می توانند ارتفاع بلاک های متفاوتی داشته باشند. در حال حاضر، بلاکچین از یک استراتژی مالی بین زنجیره ای برای جذب کاربران و توسعه دهندگان استفاده می کند. بیش از همه، چشم انداز هارمونی برای مقیاس پذیری بلاکچین بر سازمان های مستقل غیرمتمرکز یا DAO تمرکز دارد.

  1. سلو Celo

سلو Celo یک پروتکل لایه ۱ اثبات سهام کاملا سازگار با EVM است که برای موبایل طراحی شده است. شبکه Celo توسعه برنامه های غیرمتمرکز DApps را امکان پذیر می کند. بیشتر اوقات، این برنامه های غیرمتمرکز برای پروژه های جامعه محور و اهداف خیریه استفاده می شود. Celo از یک زیرساخت کلید عمومی زنجیره ای استفاده می کند که شماره تلفن را به کلیدهای عمومی متصل می کند. این ویژگی ارسال پول به مخاطبین تلفن خود را بدون در نظر گرفتن اینکه آنها کیف پول ارز دیجیتال دارند، آسان می کند.

  1. تورچین Thorchain

تورچین یک بلاکچین لایه ۱ مستقل است که بر روی Cosmos SDK و Tendermint ساخته شده است. به عنوان یک صرافی زنجیره ای غیرمتمرکز یا DEX عمل می کند. تورچین مانند یونی سواپ و سوشی سواپ، به هر کسی اجازه می دهد تا دارایی های کریپتو خود را با ارائه نقدینگی به یک استخر دارایی معامله کرده یا وام دهد و در ازای آن دارایی ها سود کسب کند. برخلاف دیگر پروتکل های زنجیره ای، تورچین دارایی ها را قبل از مبادله جمع نمی کند. در عوض، از دارایی های بومی در تورچین Thorchain برای انجام مبادله دارایی های شفاف و مستقل استفاده می کند. پروتکل آن شامل یک سیستم پل زنجیره ای متقابل برای اتصال زنجیره های مختلف است.

  1. شاردیوم Shardeum

شاردیوم اولین پلتفرم قرارداد هوشمند مقیاس پذیر خطی است که لایه بلاکچین را در خود جای داده است. شبکه مبتنی بر EVM کارمزدهای گس پایینی را ارائه می کند و در عین حال تمرکززدایی واقعی و امنیت کامل را از طریق اشتراک گذاری وضعیت پویا حفظ می کند. هر نودی که به شبکه شاردیوم Shardeum می پیوندد بلافاصله تراکنش ها در ثانیه و ظرفیت کل شبکه را برای دستیابی به مقیاس خطی افزایش می دهد. این کارمزد کم تراکنش را حتی با افزایش استفاده تضمین می کند. علاوه بر این، با به کارگیری الگوریتم اجماع PoQ، امنیت در سطح جهانی را به کاربران خود ارائه می دهد. همچنین PoS، نودهای آماده به کار، چرخش نود و مشارکت بدون مجوز به افزایش امنیت شبکه کمک می کند.

  1. کاوا Kava

کاوا یک بلاکچین لایه ۱ لایتنینگ سریع است. این دارای یک معماری زنجیره مشترک بهینه شده برای توسعه دهندگان است که دو اکوسیستم محبوب را در یک شبکه واحد و مقیاس پذیر ترکیب می کند. شبکه کاوا از معماری هم‌زنجیره با یک بلاکچین مجزا برای محیط های توسعه EVM و Cosmos SDK استفاده می کند. این بلاکچین های متمایز را برای محیط های EVM و همچنین محیط های توسعه Cosmos SDK فراهم می کند. شبکه Kava همچنین مشوق های توسعه دهنده باز و روی زنجیره را ارائه می کند که برای پاداش ۱۰۰ پروژه برتر در هر زنجیره مشترک بر اساس میزان استفاده طراحی شده است. این توسط KavaDAO تامین می شود.

  1. آیوتکس IoTeX

آیوتکس یک شبکه بلاکچین لایه ۱ سازگار با EVM است. این چشم انداز اینترنت اشیاء IOT را به سطح جدید ارتقا می دهد. آرزوی ایجاد دنیایی متصل است که در آن ماشین ها، اشنان ها، مشاغل و برنامه های غیرمتمرکز DApps بتوانند با اعتماد و حریم خصوصی تعامل داشته باشند. آیوتکس IoTeX داده ها را از میلیاردها دستگاه اینترنت اشیا در سراسر جهان به بلاکچین می برد و یک نسخه قابل تایید از حقیقت را برای دارایی ها ایجاد می کند. آیوتکس IoTeX توسط مشاوران مشهوری مانند رابرت پارکر، جک لی، مایکل چو و دیگران پشتیبانی می شود.

  1. الگورند Algorand

الگورند یک پروتکل بلاکچین لایه ۱ است که از الگوریتم PPoS استفاده می کند. مکانیزم PPoS به هر دارنده ALGO، اجازه می دهد تا زمانی که پروتکل بلاکچین توسط افراد استفاده می شود، پاداش کسب کند. الگورند از یک معماری دو لایه استفاده می کند تا خود را مقیاس پذیرتر کند. ردیف اول برای تراکنش های پیچیده تر مربوط به پروتکل های دیفای محفوظ است، در حالی که ردیف دوم یا زنجیره تراکنش های ساده مانند انتقال توکن را انجام می دهد.

  1. سولانا Solana

سولانا به عنوان اولین شبکه بلاکچین در مقیاس وب معرفی می شود که از سرعت تراکنش تا ۶۵۰۰۰ تراکنش در ثانیه با ۲۰۰ نود در شرایط شبکه آزمایشی پشتیبانی می کند. نوآوری اصلی آن مکانیسم اثبات تاریخ PoH است. در حالی که سایر بلاکچین ها برای تایید وقوع تراکنش به نودهای دیگر متکی هستند، سولانا از مهرهای زمانی رمزنگاری برای تعیین ترتیب رویدادها استفاده می کند. هر نود در سولانا دارای یک ساعت است که به شبکه اجازه می دهد تا در مورد زمان و ترتیب رویدادها بدون انتظار برای تایید سایر نودها به توافق برسد. بنابراین نودها می توانند تراکنش ها را بدون تکیه بر نودهای دیگر تایید کنند، که ازدحام شبکه را کاهش می دهد و مقیاس پذیری را بهبود می بخشد.


سوالات متداول

  1. تفاوت بین لایه ۱ و لایه ۲ بلاکچین چیست؟

در حالی که راه حل های لایه ۱ و لایه ۲ برای افزایش مقیاس پذیری در بلاکچین کار می کنند، راه حل های لایه ۱ تغییراتی را در پروتکل پایه شبکه بلاکچین ایجاد می کنند، جایی که راه حل های لایه ۲ تنها ادغام های شخص ثالث را به شبکه اصلی بلاکچین اضافه می کند. استراتژی ها متقابلا منحصر به فرد نیستند و بسیاری از بلاکچین ها هر دو را به عنوان راهی برای مقیاس بهتر آزمایش می کنند.

  1. بهترین بلاکچین های لایه ۱ کدامند؟

لیست طولانی از بلاکچین های لایه ۱ وجود دارد که تلاش می کنند زنجیره های اصلی مربوطه را برای افزایش مقیاس پذیری خود به دست آورند. تعدادی از بهترنی هایی که امروز داریم عبارتند از: الروند، سلو، هارمونی، کاوا، تورچین، الگورند، آیوتکس، پولکادات، سولانا و شاردیوم.

  1. سریعترین بلاکچین لایه ۱ چیست؟

چندین راه حل بلاکچین لایه ۱ وجود دارد که برای مقیاس پذیری بلاکچین های مربوطه و دستیابی به تراکنش های سریعتر کار می کنند. در حالی که نمی توان مقایسه واضحی بین آنها انجام داد تا مشخص شود کدام یک از بلاکچین سریعترین لایه ۱ است، اتریوم، سولانا، آوالانچ، کاردانو، پولکادات، الگورند، کازماس و شاردیوم قطعا در میان آنهایی هستند که در بالاترین رتبه قرار دارند.

  1. هدف بلاکچین لایه ۱ چیست؟

بلاکچین لایه ۱ به طور عمده برای حل مشکل ظرفیت تراکنش در شبکه های اصلی بلاکچین طراحی شده است. راه حل لایه ۱ می تواند به طور تصاعدی محدودیت های مقیاس پذیری یک بلاکچین را افزایش دهد و همچنین می تواند به افزایش قابلیت های کلی شبکه برای برآوردن سرعت پردازش پیشرفته و نیازهای انرژی کمک کند.


سخن پایانی درباره بلاکچین لایه ۱ چیست؟

قدرت پردازش و زمان اجرای یک تراکنش بلاکچین تاثیر قابل توجهی بر صحت و یکپارچگی تراکنش دارد. یک زنجیره موفق مستلزم پذیرش، استخراج، توزیع و احراز هویت در یک شبکه نود است. بلاکچین لایه ۱ با اصلاح پروتکل پایه قصد دارد مشکل سه گانه بلاکچین را حل کند.

لایه ۱ ممکن است موثرترین راه حل برای بهبود پروتکل در مقیاس بزرگ باشد. با این حال، این همچنین به این معنی است که اعتبارسنجی ها باید از طریق هاردفورک متقاعد شوند که تغییرات را بپذیرند. با این حال، همانطور که درک شما از لایه های بلاکچین افزایش می یابد، می توانید راه های موثرتری برای تحقیق در پروژه های بلاکچین جدید، به ویژه آنهایی که بر قابلیت همکاری شبکه و راه حل های زنجیره ای متقابل تمرکز دارند، بیابید.

ممنون از اینکه تا پایان مقاله “بلاکچین لایه ۱ چیست؟” همراه ما بودید.

منبع : زوم ارز


بیشتر بخوانید:


1 6

آخرین اخبار فاندامنتال ارز دیجیتال

[vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”6″ item=”55693″ grid_id=”vc_gid:1645702444863-21150734-cadd-6″ taxonomies=”663″]

تیم محتوا
تیم محتوا
جمالی هستم و دارای 3 سال تجربه در بازار رمز ارزها می باشم. دانش آموخته رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه تهران جنوب و در زمینه تدریس زبان و مترجمی بسیار فعالیت نموده ام. علاقه مند به حوزه موسیقی می باشم و در تلاشم تا در ارتباط با ارزهای دیجیتال دانش خود را گسترش دهم.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات خود را ثبت نمایید
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مقالات منتشر شده