آربیتراژ گیری تحلیل کاربران مقایسه صرافی ها قیمت ارزها اخبار
لایت فارکس

مصاحبه ای با سخنرانان توکن تاک

مصاحبه ای با سخنرانان توکن تاک

مصاحبه ای با سخنرانان توکن تاک

به گزارش پایگاه خبری زوم ارز، سومین رویداد توکن تاک در تاریخ ۲۷ دی ماه برگزار شد و تیم زوم ارز در این رویداد حضور فیزیکی داشت. این رویداد توسط شرکت ققنوس، اوپکس و مرکز نوآوری باز پرابلم برگزار شد و در این رویداد افرادی همچون یزدان عباسی محقق بلاکچین و هم بنیان گذار صرافی نکستچنج، سهیل نیکزاد مدیرعامل اوپکس و بیتکوینز، مصطفی مرشدی موسس و مدیرعامل Espritmind و منتور کسب و کارهای دیجیتال، رامتین رنگرزیان کارشناس توسعه کسب و کار ققنوس و حسین غضنفری تحلیلگر بازار رمز ارزها به گفتگو پرداختند. این رویداد در ارتباط با متاورس بود و تیم زوم ارز به مصاحبه با آنها پرداخت.

مصاحبه با یزدان عباسی
مصاحبه با یزدان عباسی

در ابتدا به مصاحبه با یزدان عباسی پرداختیم و از او خواستیم که خود را برای کاربران معرفی نماید. وی خود را از دیدگاه بیزینس هم بنیانگذار صرافی نکستچنج معرفی نمود. از دید دیگر خود را رئیس کار گروه آموزش و پژوهش انجمن بلاکچین معرفی کرد. سوالاتی که از او پرسیده شد به شرح زیر می باشد:

متاورس را تعریف نمایید.

یزدان عباسی بیان کرد که متاورس یک ترکیبی از واقعیت افزوده و واقعیت مجازی می باشد و حسی را به کاربر انتقال می دهد که در یک محیطی که می شناسد ولی از تمام موتورهای رندر سه بعدی ساخته شده است، زندگی می کند. یعنی در واقع فضایی است که شبیه به بازی های بلاکچین می باشد. تفاوت متاورس با بازی های آنلاین این است که تحت امکاناتی که پلتفرم به شما می دهد شما می توانید در آن زندگی کنید و آیتم ها و امکاناتی را که می خواهید در آن پیاده سازی نمایید.

سطح حجم بازار متاورس تا آخر ۲۰۲۲ به کجا می رسد؟

وی بیان نمود اینگونه سوال ها جنبه فناورانانه ندارد و اطلاعاتی در حوزه تحلیل بازار ندارد. همچنین افزود اگر اطلاعاتی در ارتباط با تحلیل بازار داشته باشم، علاقه ای به گفتن آن ندارم. زیرا می تواند جواب به این سوال با خطا و ریسک همراه باشد و افرادی طبق این گفته ها تصمیماتی بگیرند.

متاورس در نهایت چه تاثیری بر دنیای ارزهای دیجیتال دارد؟

به نظر یزدان عباسی متاورس می تواند یک کلاسی از کاربرد برای رمز ارزها درست کند و هر کلاس کاربرد جدی می تواند به رشد بازار کمک نماید. کلاسی که متاورس می تواند در این فضا ایجاد کند، اوردن فضای کریپتو به فضای سرگرمی یا entertainment می باشد. پیشتر فضای رمز ارزها برای افرادی بود که از فناوری مطلع بودند و عموم مردم گاردی هنوزم دارند، چون فکر می کنند خیلی پیچیده است. اما قرار نیست کسی که ریال خرید و فروش می نماید، از شکل کارکرد شبکه شتاب مطلع باشد. نه، همه آدم ها می دانند که این دستگاه وجود دارد و در ارتباط با پرداخت موجودی و موارد دیگر اطلاعی ندارند.

تا اکنون فضای کریپتو محدود به این بود که چگونه کار می کند؟ و اکنون شناخت پیدا شده است و عده ای به افراد معتمد اطمینان پیدا کرده اند و نیاز به یک لایه اپلیکیشن است. در واقع رمز ارزها می توانند کاربردهای مختلف دیگری علاوه بر سرمایه گذاری داشته باشند. برای مثال آزادی پرداخت یکی از آن کاربردهاست.

وی افزود سرگرمی چیزی است که برای مردم تکراری نمی شود و باعث می شود درخواست برای رمز ارزها بیشتر شود و به رشد آن کمک می کند.

رویداد سوم توکن تاک را چگونه ارزیابی می کنید؟

یزدان عباسی بیان داشت که هر کاری که هدف آن آگاهی دادن به مردم باشد، ارزشمند است. کسی که در اینترنت محتوا می نویسد و دیگر کارهایی که به افزایش سطح آگاهی افراد کمک می کند، ارزشمند می باشد. و هر چه بیشتر بتواند آدم های با سوادتری را جذب کند که در این مسیر می باشند، روز به روز بهتر است.

مصاحبه با مصطفی مرشدی
مصاحبه با مصطفی مرشدی

در ادامه به مصاحبه با مصطفی مرشدی پرداختیم و در ابتدا از او خواستیم که خود را معرفی نماید. وی در رشته کارشناسی مهندسی صنایع تحصیل نموده است و فوق لیسانس MBA در بخش مالی و دکترای مدیریت بازرگانی دارد. این فرد بیان داشت که ۱۵ سال است در حوزه های مختلف فعالیت کرده است و همچنین در بازار رمز ارزها و اخیرا حوزه متاورس مشغول است.

متاورس را به صورت کوتاه تعریف نمایید.

مصطفی مرشدی بیان داشت که متاورس مفهوم جدیدی نیست و در واقع یک تکنولوژی نمی باشد، بلکه همگرایی تکنولوژی ها می باشد. نهایتا متاورس همگرایی تکنولوژی ها می باشد و ما را قادر خواهد کرد که یک اینترنت سه بعدی داشته باشیم. اکنون در تلفن های همراه دارای اینترنت های دو بعدی هستیم، با متاورس ما اینترنتی داریم که می توانیم در آن به صورت فیزیکی حضور پیدا کنیم و در عین حال با دنیای فیزیکی هم ارتباط داشته باشیم.

در حال حاضر در دنیا متاورس با تعاریفی که هست، نداریم. در واقع ورژن خفیفی از آن وجود دارد.

تا پایان سال ۲۰۲۲ حجم کل بازار متاورس به چه سطحی می رسد؟

وی افزود بلومبرگ یک پیش بینی دارد که تا پایان ۲۰۲۴ بازار متاورس به ۸۰۰ میلیارد دلار برسد در واقع در طی سه سال. وی اظهار کرد تا پایان سالی که اکنون هستیم یعنی ۲۰۲۲ فکر نمی کنم بازار ۰.۱ حجمی که الان دارد، توسعه پیدا کند.

چشم انداز شما از دنیای متاورس چیست؟

این فرد بیان داشت که دنیای متاورس بستگی به میزان کاربرد پذیری و پذیرش در جامعه جهانی دارد. اینکه تکنولوژی بتواند امکانی را فراهم نماید که در جامعه مورد پذیرش قرار گیرد، می تواند فاصله ایجاد کند. اگر این فاصله ها پر شود یعنی تکنولوژی ها تماما مورد پذیرش قرار گیرند، در جهان فراگیر خواهد شد.

به نظر شما شرکت های بزرگ مانند اپل وارد دنیای متاورس می شوند؟

مصطفی مرشدی در پاسخ گفت: اکنون هم اپل وارد متاورس شده است و تنها فیس بوک از این بازار استفاده نموده است و متاورس را به اسم خود زد. مایکروسافت و اپل از شرکت هایی هستند که وارد دنیای متاورس شده اند.

رویداد سوم توکن تاک را چگونه ارزیابی می نمایید؟

مصطفی مرشدی بیان کرد که رویکرد وی از این رویداد خوب است و بحث های تخصصی در آن مطرح می شود. وی افزود خوب است که عموم مردم سواد دیجیتال خود را افزایش دهند و با این رویدادها سر نخ هایی ایجاد شود. حرف های متخصصین در این رویدادها راه گشاست.

منبع: زوم ارز


مروری بر رویداد های توکن تاک:

تیم محتوا
تیم محتوا
جمالی هستم و دارای 3 سال تجربه در بازار رمز ارزها می باشم. دانش آموخته رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه تهران جنوب و در زمینه تدریس زبان و مترجمی بسیار فعالیت نموده ام. علاقه مند به حوزه موسیقی می باشم و در تلاشم تا در ارتباط با ارزهای دیجیتال دانش خود را گسترش دهم.

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مقالات منتشر شده